Şimdi Ara

Renault zeytinburnu hedef oto servisi mağdur etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben bir arabayı bakıma götüreceğim diye çevre illerden fiyat aliyorum, hangi parçaların değişip değişmediğini öğreniyorum ona göre gidiyorum ki son bakımı 3 gün önce yaptirdim, aldığım bayide yaptirmadim mesela, çünkü bende aldığım bayide ki çalışanların hal ve hareketlerini begenmiyorum. unutmayın ki muhtaç olan onlar siz değilsiniz, kaldı ki sizin imkanlar bulunduğunuz bölge itibariyle daha elverişli , alın aracınızı gidin başka servisin bulunduğu bölgelere hem gezi olur hem de aracınız hakkında sonuca varmazsaniz bile o tipleri görmemiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha yetkili servis asla desen daha iyi olurdu bir daha Renault asla ne alaka?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmasın kimse Renault EDC 1.2 otomatik kullanan çoğu kişi bu sorunu yaşıyor ve mağdur.

Servisin ilgisizliğide üstüne binince servis yüzünden markada zarar görüyor. Ben bu arabayı satsam alan insana yazık. Tamamen yaptırıp satacağım.

• Aman kardeşim böyle konu açılır mı !? Konunun adını DSG pişmanlıktır olarak değiştirmelisiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç yetkili servis bakımlı ise genel merkezin sallamadigini pek düşünmüyorum.ya siz de bir eksiklik var ya da bayi sıkıntı yaratıyor. Son bir yılda reno çok fazla bayisinin lisansını iptal etti. Keşke başka bir servise goturseydiniz. Şikayet var'a güzelce yazıp anlatirsaniz mutlaka yardımcı olacaklardır. Beni işlem yapıldıktan 3 gün sonra ve 2 hafta sonra tekrar arayıp sorun gerçekten duzeldi mi diye darladilar :D araç kaç modeldi bu arada garanti var mı ?

• Araç 2014 garanti yok 40 binde. Zeytinburnu hedef oto Yetkili servis gerçekten çok ilgisiz ve bilgisiz. Orada hafif top sakallı şef leri var sorumlusu çok ilgisiz konuşuyor.

Araç sorunum devam ediyor renault genel müdürlüktende telefon gelmedi.

• Araya tanıdık koyacaksın ki yardımcı olsunlar. Sopa koysan olmuyor boynunu büksen olmuyor.

• aynı sorun bende de oldu akü komple bitmiş bir sürü hata fırlatıyordu vites kutusu fren sistemi filan aküyü değiştirince araç kendine geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • celikhan C kullanıcısına yanıt
    Hani akü degisince düzelmişti ?

• vay be arabsı var , 3 aydır araba bakıyorum , heryol renaulta çıkıyor ,ve ısrarla almadım :D fiat veya ford alacağım ,, onları alsak değimeyecek araba tuzak , dış güçlerin bize tuzağı be ,,,, ne çektim ulan renaulttan , tövbe edip sattım 7 senedir motora biniyorum ,

bence sende motora bin, bakımları kendim yapıyorum ,öyle birşeyide bozulmuyor
  • Aynı servis Megane EDC şansımanını garantiden ücretsiz değiştirdi.
  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    bu ne diyor? anlayan var mı?
  • yetkili servislerde ya da sanayideki ustalarda çeşitli sorunlar olabilir ya da kullandığınız aracınızda sorunlar olabilir ancak bunu tek bir markaya endekslemenin hata olduğunu, başka marka araçlar satın alıp onlarda da benzer sorunlar yaşadığınız zaman anlayacaksınızdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.