Şimdi Ara

Renaultb Symbol 75 bg mi yoksa 90 bg mi tercih edilmeli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
29.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı alınca jant lastiğide 195-55-16 yada 205-55-16 yapman senin hayrına olur ..orjinal lastikleri sakat katlanıp jantın yere sürttüğüne bile şahit olduk ...hemde araç çok daha güçlü durur dediğim ölçülri takarsan ...zaten donanımlı olanında 195-55-16 var .

• 75 lik kullandım.Alt devirlerde gidişi güzel ama 90 lara gelince devir yüksek gibi gelmişti.90 ve sonrasında 90 lık dci den fazla yakar .

• 90lık varken 75lik alınmaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

75 lik daha mı az yakar. Yoksa 90 lık daha güçlü olduğu için daha mı ekonomik olur. Kullanan arkadaşlar bi yorumlayabilirler mi?

1.5 Dci 85 hp Grand Tour kullanıyorum 85 beygir gayet yeterli ivmelenmesi filan güzel yakıtıda az tüketiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Aracı alınca jant lastiğide 195-55-16 yada 205-55-16 yapman senin hayrına olur ..orjinal lastikleri sakat katlanıp jantın yere sürttüğüne bile şahit olduk ...hemde araç çok daha güçlü durur dediğim ölçülri takarsan ...zaten donanımlı olanında 195-55-16 var .

205 fazla o arabaya, illa yapılırsa 205 50 r16 yapılır
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Daha mantıklısı symbolun en üst versiyonundada olan 195-55-16 .

• Arkadaslar nedense konu acamiyorum bugun kayseriye gittik peugeot 301 active aldik hic aklimizda yokken nasildir arac

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    bu aracı 75hp ben kullanıyorum şehir dışı kullanımda fena degil 4 kişiyke 185 km hız rahat yapıyor. haliyle aşırı hız ve devir yakıta yukleniyor. şehir içi sakin kullanım ve yogun trafikte 5.5 lt tüketim
  • hocam 75'liği var bende 8 aydır biniyorum. kimisi yok bagaj dolu olunca ve araç dolu olunca çekmez yazmış... Her ne olursa olsun symbol biniyorsa bir kişi zaten dikkatli sürmek zorunda, hız arabası veya virajlarda toparlarım arabası değil symbol. 90'lığı nispeten seri evet fakat her ikiside full dolu olunca ister istemez bayırlarda kısmen yavaşlar.. ben bursa dürdane rampasında bagajım zaten her zaman dolu birde 5 kişi olunca dahi vites pek nadir düşüyorum. Ben 75 liği alırken, 90lığın süratlenmesine vs.. güvenemediğim için aldım.

75lik az yakar, hatta hiç yakmaz diyelim. :)
  • Araba tenekeden ve çok hafif olduğu için gerçekten 90 lık iyi kaçıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.