< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kardeş banada atabilirmisin acaba biraz geç oldu ama Bi de telefonda çalışır mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emeğine sağlık. Bana da gönderebilir misin? |
Selamünaleyküm hocam. Türkçeleştiriyorum demişsin ama sonra haber etmemişsin. Şu an çoğu karakter okunamıyor kurulum esnasında. Sen nasıl yapıyorsun. Açıp işlem yaparken bir vidyo çeksen olur mu ? |
youtube Merhaba, ben Buğra. Vakit buldukça yeni videolar yayınlamaya çalıştığım kanalımda hobi maksatlı uğraşlarım olan elektrik, elektronik, yazılım, otomotiv alanlarında videolar bulabilirsiniz. Dünya'da git gide yaygınlaşan "Maker" hareketinin anahtar cümlesi olan "#kendinyap - #diy (do it yourself)" akımından etkilenerek elimden geldiğince mekanik, elektrik-elektronik onarım ve modifikasyonlarını kendim yapmaya çalışıyorum. Bunları yaparken bolca araştırıyor, öğreniyor ve öğrendiklerimi videolar sayesinde aktarmaya çalışıyorum. Tüm bunları yaparken sürç-ü lisan ediyorsam şimdiden affola. Faydalı olmak dileğiyle, iyi seyirler. https://www.youtube.com/c/sbugraPyRen çıktı yeni bu arkadaşı takip et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |