o yakıt tuketimi olayına hiç girmeyelim, burda amacımız kalkış ama burdan sunu solemeden gecemiycem su ana kadar hiç bir megan 1.6 ya geçilmedim...
quote:
Orjinalden alıntı: life19
bırakın yaw, bende honda civic 1.6 ile 9.1 sn gordum varsa kendine guvenen meganlı clio lu gelsin, (spring çileri cagırmıyorum bile)...
burası renault forumu biliyosun değilmi???civic falan ????
farkındayım arkadasım , yani insan hem 0-100 iiii olsun der hemde reno alırsa bende buraya civic yazarım....
quote:
farkındayım arkadasım , yani insan hem 0-100 iiii olsun der hemde reno alırsa bende buraya civic yazarım....
hadi ben sana bir Renault modeli vereyim sende bundan daha hızlı bir honda bul(bulabilirsen tabi) R26
quote:
arkadaşlar burası marka savaşı verilen biyer değil.hondacıysan honda bölümüne renaultcuysanda renault bölümüne gidersin.ortalığı karıştırmaya gerek yok.herkez kendi evine
sana mı soracam (jordan69) ne yazacagımı veya nerde yazacagımı, fakat bu forum babanın falansa o zaman tamam ,yazmayız
quote:
sana mı soracam (jordan69) ne yazacagımı veya nerde yazacagımı, fakat bu forum babanın falansa o zaman tamam ,yazmayız
akıllı ol dengesiz dengesiz konuşma.ortalığı karıştırmayada çalışma.
uyma jordan dostum, arkadaş imzasında herşeyi açıkça söylemiş neon ışıklarla yazsa bukadar güzel anlatamazdı kendisini...
quote:
Orjinalden alıntı: jordan83
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
uyma jordan dostum, arkadaş imzasında herşeyi açıkça söylemiş neon ışıklarla yazsa bukadar güzel anlatamazdı kendisini...
quote:
quote:
helal olsun kardeş.inan konuyu çok güzel açıklamışsın.
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
quote:
quote:
madem bu kadar rahatsız oldunuz artık civic hakkında konusmuycam, sizin için dayımın meganını test ettim,saat tutmadım ama buyuk bi ihtimallede 0-100 11,...sn gibi bişedir. araba 1.6 sedan dı,ozellikle gaza yuklendigim de ilk anda yeterince tepki vermedi,birinci viteste çok kotuydu fakat ikinci viteste toparlandı, daha sonra otobana cıktım ve hemen hemen 190 a kadar zorladım,fena deildi... nası istediginiz gibi oldumu,tekrar bu konu altında yazabilirmiyim sevgili jordan arkadasım?
quote:
madem bu kadar rahatsız oldunuz artık civic hakkında konusmuycam, sizin için dayımın meganını test ettim,saat tutmadım ama buyuk bi ihtimallede 0-100 11,...sn gibi bişedir. araba 1.6 sedan dı,ozellikle gaza yuklendigim de ilk anda yeterince tepki vermedi,birinci viteste çok kotuydu fakat ikinci viteste toparlandı, daha sonra otobana cıktım ve hemen hemen 190 a kadar zorladım,fena deildi... nası istediginiz gibi oldumu,tekrar bu konu altında yazabilirmiyim sevgili jordan arkadasım?
olumlu yada olumsuz renault hakkında herşeyi yazabilirsin.ama renault hakkında.
ayrıca renaultu beğenmiyorsan almazsın binmezsin olur biter.gidip başka markaları renault bölümünde övme yanlız.anlaşıldımı arkadaşım???
son solediklerinide yazdım not defterime acaba reno bolumunde baska yapamıycam veya yapabilecegim bişe varmı? varsa bunları madde halinde yazarsan sevinirim , sende olmasan ne yaparım ben ,sayende bi çok sey ogrendim....
arkadaşlar bu hız merakı adrenalin tutkusu müthiş bi his biliyorum ama 150 lie giden bi aracın tekerine bilye kadar bi taş deyse neler olacağını allah bilir hem kendi canınızı hem arabadaki diğer sevdiklerinizi hemde karşıdakilerin hayatını tehlikeye atıyorsunuz. temde 80 araba birbirine girmiş yine bu gece bi kaza görünce insan daha iyi anlıyor deymez bence
logan 1.5 dci 65 hp: arkadaşım ve ben toplam 3 kişi 15 saniyede çıktı. Tek başıma ölçsem kaç çıkar acaba ? Bir de son hızı 155 yazıyor ama 180 i görüyor. Bir de ben 4500 d/d ye kadar basıp vites değiştiriyorum, daha çabuk çıkmak için önerisi olan var mı? Bir de şunu düşündüm ama denemedim 2 de 70 e kadar çıkıp direkt 4 e atsam daha çabuk çıkabilir miyim (torktan faydalanmak amacıyla)
tomurcuk olmaya niyetlisin yani, hiç yoktan iyidir...
quote:
son solediklerinide yazdım not defterime acaba reno bolumunde baska yapamıycam veya yapabilecegim bişe varmı? varsa bunları madde halinde yazarsan sevinirim , sende olmasan ne yaparım ben ,sayende bi çok sey ogrendim....
arkadaşlar 1.2 lik 1.4 lük araç kullanıcılarını anlamıyorum. bu iddia neden? bu araçalar perforans için değil ekonomi için üretilmiştir. motor ekonomi merkezli olunca kaporta ve yürür aksam da aynı ekonomiye yönelik üretiliyor.sonuçta az yaksın, hafif olsun. niye sürat yaparsınız broadway clio kango gibi arabalarla?
megane coupe 1.6 .16v 110 beygir 0-100 8.6 sn arac kısa sanzıman olusu coupe oldugu için hafif olması bu veriyi verio
renaul 9 broadway motor dizel 1.9 eourpa motoru 0 - 100 12. 76 sn
hesaplamadimda cok surer benimkinde 1.2 motor war :D