Şimdi Ara

renaut 9 hararet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese ıyı gunler aranıza yenı katıldım arkadaslar benım 95 model sprıng ım war
    sorunum su radyator su haznesının kapagını actım bıraz hava cıktıktan sonra fan acmamaya basladı ve radyator su cekmıyo hava vıdalarını gevsettım sureklı hawa cıkıyo su gelmıyo ve su haznesındekı su kaynıyo bunu nasıl cozebılırım yardımcı olursanız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_006 -- 10 Temmuz 2014; 21:48:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_006

herkese ıyı gunler aranıza yenı katıldım arkadaslar benım 95 model sprıng ım war
    sorunum su radyator su haznesının kapagını actım bıraz hava cıktıktan sonra fan acmamaya basladı ve radyator su cekmıyo hava vıdalarını gevsettım sureklı hawa cıkıyo su gelmıyo ve su haznesındekı su kaynıyo bunu nasıl cozebılırım yardımcı olursanız sevınırım.

Genleşme kavanozunun sabitleme kayışını sökün, içerisine su ve antifriz karışımı doldurup mümkün olduğunca yüksekte duracak şekilde yerini ayarlayın. Daha sonra hava alma tapalarından kesintisiz su gelene kadar havasını alın, düzgün bir su akışı olduğunda tapaları sıkın.

Bu işlemin sonunda radyatöre sıcak su gelmiyorsa termostatı kontrol edin.

Saygılar...
  • Stop ettiğinde su kapaktan taşmaya meyil ediyorsa termostatın bozuk. Değiştir düzelir kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.