Render için sistem topluyorum, bu sistem işe yarar mı
-
-
10 çekirdek 16 threadli
12600K işlemcili bir sistem daha mantıklı olur
-
AMD render için daha iyi derlerdi hep o yüzden amd sistem topladım. Artık intel mi öne geçti renderda. 25 bini geçmek istemiyoruz fiyatta
-
Kullandığınız yazılımların ekran kartına da yüklenmesi durumuna göre de sistem toplayabilirsiniz.
techpowerupIntel Core i5-12600K Review - Winning Price/Performancehttps://www.techpowerup.com/review/intel-core-i5-12600k-alder-lake-12th-gen/6.htmltechpowerupIntel Core i5-12600K Review - Winning Price/Performancehttps://www.techpowerup.com/review/intel-core-i5-12600k-alder-lake-12th-gen/14.html
12600K'daki verimli çekirdekler de (E-Core) işin içine giriyorlar. Ama yine de büyük fark yok gibi.
-
5900x - 8bin
4x16gb 3200/3600mhz - 4bin
B550 gaming edge wifi - 2bin - indirimde suan
Samsung 980 1tb ssd m2 - 1,5bin
Fuma 2 - 0,8bin
Msi forge 100m - 0,65bin
Phanteks amp 750w - 1bin - inventus
Rtx 2060 gigabyte - 8bin
26bin -
Belki İngiltereden getirmke şansımız da olabilir küçük parçalar için. Oradan önerebilecekleriniz varsa iyi olur
-
Ingiltere de nerden alisveris imkani olurdu? Ona göre bakip söylenebilir yoksa benim yazdigim parcalarin fiyatlarina orada da bakilabilir, ekrankarti ucuz olabilir belki...
-
yani çok farketmez aslında giden arkadaşlara söyleyip getirteceğiz. Sizin önerdiğiniz parçlaralı oradan inceleyeceğim.
Birde bir tanıdır imac 27 inç m1 işlemcili önerdi. Bu öneriye ne dersiniz sizce toplama sistemden daha iyi olur mu? Bildiğim kadarıyla bu işler için mac daha iyi ama bize dezavantajı ne olur imac alırsak
-
Windows ortaminda hangi monitörle kullanacaksin bilmem ama imac ler in renk ciktisi yani renk dogrulugu cok iyidir. Photoshop, illustrator de falan öncelikli tercih edilir, profesyoneller tarafindan. Windows ile de renk dogrulugu yüksek monitörler ayrica kalibre ediliyor. Bende monitörüm eski olmasina ragmen yazicima (kyocera p6021cdn) göre kalibre ettim. Windows ortamindanda srgb profilini sectim. Yani... Cok cok iyi olmasada, is görüyor. Bunun kararini senin vermen gerekecek apple yahut microsoft... Ben mimari amacla kullandigim icin microsoft...
-
Biz aslında çıktı almıyoruz hep dijital ortam için içerik üretilicek. Anladığım kadarıyla imac'te Adobe programları donma kasma olmadan çalışacak. Belki 16 gb ram bile yetecek ama burda aslında bilmek istediğim imac ile ne yapamayız yani dezavantajı nedir? Mesela her programı imac için bulabilecek miyiz ben daha çok o kısma takıldım. Tek bildiğim maclerde oyun oynanmıyor ki zaten bu bizim için önemli değil
-
Her programdan kasit ihtiyacin olan programlarin mac versiyonu olup olmadigina bakman lazim. Adobeler var, sana baska ne lazim? 16gb ram yine yetmez sen bakma... Dijital ortamda olsa, ekrandan gördügün renklerden de bahsediyorum, apple daha iyidir. Bence ikiside lazim :) bir tane ondan bir tane bundan...
-
yararlı konu
-
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X