Şimdi Ara

renegade mi yoksa Q2 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q2 yi sırf yüksek polo gibi göründüğü için almazdım.
  • hiç Q2 kullanan yok mu
  • 2el alınıcak ise q3 alınması daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

2el alınıcak ise q3 alınması daha mantıklı

0 araba alacağım, bu yüzden bu ikisini karşılaştırıyorum
  • Arakadaşım bunlar arasında R E N E G A D E derim tek geçerim. Sadece konsoldaki ekrana takılmış durumdayım, daha büyük olabilirdi yani multimedya için.

Ama Tiguan'a da bir bak derim, R-Line ı mükemmel.

Hatta marka takıntın yoksa, 3008 de çok iyi, adamlar onu da harika yapmışlar.

Bir de Kuga'ya da bakabilirsin, son zamanların en iyi SUV modelleri bunlar.

Edit: Nacizane; forumdaki ilk mesajınızda "fiat" markasını "fiyat" diye yazmışsınız, pek çok kişi anlamakta zorlanmış olabilir.
  • 1.4 170 bg 9 ileri otomatik 4x4 renegade tercih ederdim ben bu ikisi arasından. Performans, yakıt tüketimi ve arazi kabiliyeti makul düzeyde bir araca sahip olmuş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q2 fiyatı ne kadar peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Q2 fiyatı ne kadar peki?

Q2= 150.000

Renegade= 144.000 Civarlarında

1.6 Dizel birşey almak istiyorum. öyle çok da araziye gitmiyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpiyoncu

quote:

Q2 fiyatı ne kadar peki?

Q2= 150.000

Araziye gitmeyecekseniz, neden bu araçlara bakıyorsunuz, Polo, A2 olmadı A3 neyinize yetmez ki, bu kadar maceraperest olmaya gerek yok. Binek araç işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

quote:

Q2 fiyatı ne kadar peki?

Q2= 150.000

Araziye gitmeyecekseniz, neden bu araçlara bakıyorsunuz, Polo, A2 olmadı A3 neyinize yetmez ki, bu kadar maceraperest olmaya gerek yok. Binek araç işinizi görür.

Ben Kastamonluyum arada köye gidiyoruz. Köy Dağda ve yolları çok bozuk

birde A3 liste fiyatı Q2 ve Renegade'den daha pahalı maalesef ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Q2 fiyatı ne kadar peki?

Q2= 150.000

Ben Kastamonluyum arada köye gidiyoruz. Köy Dağda ve yolları çok bozuk

birde A3 liste fiyatı Q2 ve Renegade'den daha pahalı maalesef ki

Gerçekten mi ne güzel, ben de Cide, yazları beklerim Cide'ye :) Ortamım iyidir:-)

• quote:

quote:

quote:

Q2 fiyatı ne kadar peki?

Q2= 150.000

A2 ?
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Audi A2 var gerçekte ama TRde görmedim hiç.

Q2 alınır ama herkes burada Renegadeyi övdüğüne göre demekki kötü bir araba değil.

Ben olsam 3008 e de bakarım.

• Renegade'nin tavanı dikdörtgen kutu gibi olduğu için ayrı bir havası var Q2'ye göre.

• Ikisi cok farkli araclar verdigi hissiyat acisindan. Renegade e binerseniz bir SUV kullandiginizi hissediyordunuz, hatta askeri bir arac kullanir gibi oluyorsunuz duz cam ve gozununuzun onunde olan kaput sayesinde, direksiyion tepkileri de o sekilde, Q2 de ise hafifi yerden yuksek bir araba kullanma hissi var.
    Hangisni tercih ettiginiz onemli eger sportif bir surus tarziniz varsa Renegade mantikli olmaz ama biraz degisiklik olsun, SUV kullandigimi hissedeyim derseniz Renegade. Renegade i mutlaka test edin almadan cunku gercekten farkli bir surus tarzi var. Begenebilirsiniz begenmeyebilirsiniz de.
    ben REenegade Honda HRV, JUke, Mazcda Cx3, Mokka pespese surdum, kesinlikle cok farkli. surerseniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

Ayrica icerideki alan olarak daha iyi Renegade yuksek ve kare seklindeki tavani sayesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 6 Nisan 2017; 20:7:3 >
  • Arkadasin Fiat motorunda dolayi cekinmesi bence Jeep marka arabada fiat linea da kullanilan bi motor olmasi.

Aslina bakarsaniz ben olsam ne a2 nede renegade hic birini secmem. Bana hitap eden araclar degil. Ayrica tek ozellikleri standart binek araclardan biraz daha yuksek olmasi. Baska bi artıları yok.

• 2 si arasında duster tavsiye ederim.

Renegade testine gittiğimde aracın içi sert plastik arka diz mesafesi sıkıntılı,bana doblodan hallice geldi. Q2 arkadaşlarında yazdığı gibi yükseltilmiş polo, parasını hak etmeyen bir araç. ama illa ki
    kaliteli olsun 4 çeker olsun otomatik olsun derseniz mazda cx3 ü listenize ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

2 si arasında duster tavsiye ederim.

Renegade testine gittiğimde aracın içi sert plastik arka diz mesafesi sıkıntılı,bana doblodan hallice geldi. Q2 arkadaşlarında yazdığı gibi yükseltilmiş polo, parasını hak etmeyen bir araç. ama illa ki
    kaliteli olsun 4 çeker olsun otomatik olsun derseniz mazda cx3 ü listenize ekleyin.

mazda güzel araba ama 2. elde çok değer kaybediyor ülkemizde, renegade keza öyle ...

Audiye yönelme sebeplerinden biri de 2.elde arabanın değer kaybetmemesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

2 si arasında duster tavsiye ederim.

mazda güzel araba ama 2. elde çok değer kaybediyor ülkemizde, renegade keza öyle ...

Audiye yönelme sebeplerinden biri de 2.elde arabanın değer kaybetmemesi

Q2 nin değer kaybetmeyeceği de kesin değil, o da Audi ama Audini A serilerinden de değil yani.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.