Şimdi Ara

renegade mi yoksa Q2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 araba arasında kaldım hangisini alıcam bilemiyorum.

-Renegade'den çekincem fiat motor kullanması ve 2. el pazarı çok iyi olmaması

-Q2 den çekincem forumlarda arabayı yerden yere vurmuşlar ama ben çok beğendim

sizce hangi arabayı almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpiyoncu -- 6 Nisan 2017; 16:13:42 >

• Fiyat motor kullanması derken?

Multijetten mi kast ediyorsun kardeşim?

Multijet motordan çekinmek cidden çok komik Hatta vahim bir durum dayanıklı ve performanslıdır,uzun ömürlüdür..Mjet2 yani 2.serisi sessiz..

Q2 ise ben de beğenmiyorum ama arazi kabiliyeti vs durumlardan dolayı Renegade....

Ama sen q2 istiyorsan kalbin onu istiyorsa tereddütsüz q2 al..

Mantık ve Kalbin arasında bir seçim yapacaksın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renegade o fiyat bandına çıkacak olsam alacağım tek araba. İncelemelerini izleyin isterseniz. Motorun Fiat olması bir çekinme sebebi değil aksine avantaj bence. Miss gibi 1.6 dizel motorla prestijli bi araca biliyorsunuz daha ne?

• Cactus ikisinide döver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 3 Mayıs 2017; 14:37:57 >
  • Bu iki arabayı tercih etmenin sebebi ne? İkisi de biraz popüler kültür arabası gibi yani pahalıdır,o yüzden soruyorum.Marka imajı ve albenisi Q2'nin daha fazla bu arada Jeep her zaman daha fazla değer kaybeder ikinci elde.
  • Renagade bence çok özel bi araç ayrı bi havası var motoru da gayet iyi multijet motor kendini isbatlamış benzinlisi bile alınır lpg uyumu var çünkü

Q2 ne olduğu belli olmayan yüksek polo gibi bişey bence heleki fiyatı tam bi facia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 5 Nisan 2017; 15:44:23 >
  • Renegade sahibi geldi , ilk elden bilgi mjet motor saçma bir şekilde güçlü en azından 0-100 arası , mjet sessiz diyen bı arkadaş olmuş , yok öyle bişey traktör motoru gibi maşallah . Q2 ye binmedim bilmem ancak Antalya'da renegade tuttu ve satılıyor ben yine alacak olsam renegade alırım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4x mi yoksa 2008 mi ?
    6 ay önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisi arasından renegade

q2 audinin çöpü bence gereksiz bir araba

• Like a Sir kullanıcısına yanıt
    2.seri multijetlerden bahsediyoruz arkadaşım..

Yeni modellerde 2.seri var..

• Ani frenlerde Renegade nin arka 2 teker havaya kalkiyor fotolari var arastirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu belirteyim. Ani frende yeni model bisikletlerin bile arkası kalkmıyor. O yüzden arkası kalkanı direk elerdim.

Yerinizde olsam Q2 yerine neredeyse Q5 ile aynı boyutlarda olan Audi'ler ile aynı platform olan MQB Platformuna sahip VW Tiguan' tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 5 Nisan 2017; 17:29:58 >
  • Renegade in en saglam yeri motor :) o konuda cekinmeye gerek yok.. Ama ben olsam q2 alirdim, daha cekici geliyor bana

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Renegade zaten mjet2 ile çıktı. Euro 5 standartları karşılanması için.
    işkembeden sallamak bizde(Türk milletinde) usul sizde haklısınız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 5 Nisan 2017; 18:39:33 >
  • ikiside güncel satılan araçlar test sürüşü yap karar ver
  • ikisi arasında kalsam ve tek çekincem motor olsa sırf multijet olduğu için renegade alırdım sanırım. Hiç değilse arabanın motorunun sağlam olduğunu bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

Renegade zaten mjet2 ile çıktı. Euro 5 standartları karşılanması için işkembeden sallamak bizde usul sizde haklısınız ...

ne demek istediniz anlamadım
  • xpiyoncu X kullanıcısına yanıt
    Hangi kısmını anlamadiniz yardimci olayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambassador26

Ani frenlerde Renegade nin arka 2 teker havaya kalkiyor fotolari var arastirin.

Onu görünce şaşırmıştım.
  • R E N E G A D E tabii ki. Genleri bir kere SUV.

Q2 hiç bir SUV özelliği barındırmayan fiyatı çok yüksek bir araç.

Renegade 170 hp AWD alırdım ben olsam. Arazi özellikleri de oldukça iyi bu modelin.

• Renegade daha ağır basıyor bu karşılaştırmada ama, bu ani frenlemede arabanın arkasının kalkmasi olayını araştırmak lazım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.