Şimdi Ara

Renekton?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden çokca fazla oynanan bir heroydu, earlyde rakibi yoktu, 6 levelda ise karşı jungler ile top laneri birlikte tokatlıyabiliyordu. Oyuna baya bir ara vermiştim şuan neredeyse hiç oynanmıyor geçen arkadaşın hesapta oynadım hala iyi gibi ve eskisi gibi çok zevk aldım.

Sezon 3 den bu yana önemli değişiklikler aldı mı? Aldıysa neler olduğunu hatırlayan var mı?

Hala oynanır mı yapar mı bu arkadaş? Eskisi gibi top Lane in ağalarından mı hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her türlü iş yapar ama brutalizer alıp 2vs1 terör estiren renekton değil artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

her türlü iş yapar ama brutalizer alıp 2vs1 terör estiren renekton değil artık.

Neden hocam? Eskisine nazaran neyi güçsüzleşti?

• earlyde alıp takımı götürdü götürdü götüremedi instalose.
    Pantheon 2.
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    pek iyi bir benzetme olmamış açıkçası, pantheonun arkadakileri oyalamak gibi bir yeteneği yok item dizilimi ADye yönelik olduğu için. Renekton ise ad kassa bile ultisinden gelen canla adcnin supportun canını sıkabiliyor.

renektonu iyi oynamak lazım ya. ben oynayamıyorum ne zaman gireceğimi bilemiyorum. ama 5ten önce kill alırsan yine o 2v1 yapan renek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 2 Aralık 2016; 7:24:57 >
  • s3 te en hakim oldugum champlardan biriydi suanda nedense lanede ezici ustunluk yerine kafa kafaya gecen maclar oluyor bi degisiklik oldugu kesin item kabiliyetler felan olarak

• Bu forumdaşımız sağolsun hepimize yıllarca yetecek kadar renekton oynadı. Renektonla ilgili herhangi bi sorun varsa kendisi tek adrestir buralarda.

Lol OBA @LOL OBA

Bu aralar ben oynuyorum kostüm aldım kutudan diye, as rün ve botrk alıp üzerine ölü adam, haşmetli, sterak, ruh gömleği ve duruma göre ayakkabı alınca çok güçlü oluyor, hırpalayan kalktığından beri sıkıntı çekiyor tüm erken oyun koridor kabadayıları o bir gerçek, hem cdr hem zırh delme hem ad veriyordu ve çok ucuzdu hırpalayan.

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Bu forumdaşımız sağolsun hepimize yıllarca yetecek kadar renekton oynadı. Renektonla ilgili herhangi bi sorun varsa kendisi tek adrestir buralarda.

Lol OBA @LOL OBA

Bu aralar ben oynuyorum kostüm aldım kutudan diye, as rün ve botrk alıp üzerine ölü adam, haşmetli, sterak, ruh gömleği ve duruma göre ayakkabı alınca çok güçlü oluyor, hırpalayan kalktığından beri sıkıntı çekiyor tüm erken oyun koridor kabadayıları o bir gerçek, hem cdr hem zırh delme hem ad veriyordu ve çok ucuzdu hırpalayan.

Eskiden oynarken buradada çokca takılıyordum, o zamanlardan biliyorum renekton oynadığını ama bu zamana kadar hala oynadığını bilmiyordum :D

Eskiden profesyonel arenada botrk ile oynanıyordu gayette güzel iş yapıyordu, botrk buffuyla güzel olabilir aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Skywalker Dude

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Bu forumdaşımız sağolsun hepimize yıllarca yetecek kadar renekton oynadı. Renektonla ilgili herhangi bi sorun varsa kendisi tek adrestir buralarda.

Lol OBA @LOL OBA

Eskiden oynarken buradada çokca takılıyordum, o zamanlardan biliyorum renekton oynadığını ama bu zamana kadar hala oynadığını bilmiyordum :D

Eskiden profesyonel arenada botrk ile oynanıyordu gayette güzel iş yapıyordu, botrk buffuyla güzel olabilir aslında.

Ben de şu sıralar botrk ile oynuyorum, ve %20 as rün ile giriyorum. Çok güzel oluyor hem öfkeyi daha hızlı dolduruyor hem de sürekli hasarı oluyor. Eğer rakipte hasar az ve takımımda başka tank varsa yıldırımların efendisi, veya daha tank olmama gerekirse de şu yeni gelen colossus kabiliyetini alıyorum, onhit stun olunca kalkanı kullanmak kolay oluyor ve can odaklı offtank buildi ile çok uyumlu oluyor. Genelde botrk+haşmetli+sterak+ölüadam+spirit visage+ duruma göre ayakkabı alıyorum. Karabalta sevmiyorum pek , şimdide kadar da öyle zırh kasan bi rakip de gelmedi. Ki geldiğinde ben de tank kastığım için ihtiyaç duymadım yine. Takım savaşlarında çok rahat rakip adc'ye çökebiliyor renekton ve kolay kolay korudor kaybetmiyor da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.