Şimdi Ara

Renekton (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ustasi degilim ama Yomumu cikmadan renektondan verim alman biraz zor.
  • bence Yomumu almak yanlış, wriggles, phage, sonra trinity, sunfire, thornmail falan gitmek lazım tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UN1TB4CK

Doran's Shield demişsin bence baştan yanlış neden niye sorarsan, lanede uzun süre kalmak ıcın Armor +5 pot tercih ederim o karşındaki adama göre değişebilir. Bende katılıyorum bu build ile ranked maçlarında pek pozitif bi sonuç çıkmaz

galiba hic doran's shield kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

bence Yomumu almak yanlış, wriggles, phage, sonra trinity, sunfire, thornmail falan gitmek lazım tahminimce.

youmu cd reduction veriyor ve armor penetration veriyor.Verdiği crit umrumda değil ama cd reduction ve armor pen çok iyi renekton için.
  • benim yaptığım build genelde şöyle oluyor

-doran blade
    -cdr bot yada tenacty bot
    -frozen malet
    -black cleaver
    -warmong
    -atma
    -sun fire yada guardıan

bazen ufak tefek değişiklikler yapıyorum takımıma yada karşı takıma gore ama genelde bu ad eksıklıgı varsa takımda warmong yada sunfire yerıne blood alıyorum oldu bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: cruel11

renektonu full ad oynamak iyi olmaz offtanktır bu solıceklerım solo top icin ztn solo herosudur
    armor + 5 pot basla
    wriggle
    phage
    cdr botu
    brutalizer
    frozen mallet
    youmuu
    guardian angel
    banshees veil sonradan wriggleyi sat bloodtrishter yap

Skill sıralaması

Q E W Q Q R Q E Q E R E E W W R W W istersen replaylarımı atabılırım

guardian angeldan once omen nasil olur?
    Bende renektonu 2 gun once aldim ama pek etkili degilim. Normal maclarda genelde 5-9-9 gibi oynuyorum. Early ve midde cok oluyorum. Ranged champlara karsi etkisiz kaliyorum. Ayrica skill siralamasinda ilk once hangisine yuklenmek gerekir? W qdan daha cok mu vuruyordu? Benim eksikliklerimd gore bi oyun tarzi, ipuclari soyleyebilirseniz sevinirim. Ve hic rune yok bende hepsi ap champlerime gore. Mp ve mana regen dolu :d masteris nasil olmalidir? Bazilar atakdan bazilari defanstan gitmis sizce?

angelden once omen iyi olmaz angeli pasifi icin alman lazım masterisler benim 0/21/9 runler ise kırmızılar armor pen buyuklerde armor pen sarılar armor maviler cdr diger soruna cevabım ise w q dan daha fazla vurur ama ilk q yu gelıstır w yu gelıstırmenın tek olumlu yanı cdsı duser skılın damagesı pek deısmez
    ustune bunuda sızle paylasmak ıstedımhttp://www.youtube.com/watch?v=Mi5-F8Q25EE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel11 -- 30 Eylül 2011; 22:31:11 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.