Şimdi Ara

Renekton counter? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
14.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Garen alıyor. Onun dışında hepsi kaçıyor.İreliayı falan rahat parçalıyorum ben Reneyle.Dariusu da alıyorum çeksin beni Stunlar keserim.Belki teemo olabilir
  • Earlyde cog uzun range ile outfarm bırakırsa late de eritir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basit bir cevap varken neden bu kadar uzamış konu ki cevabı sizden iyi olan her oyuncu o heronun antisidir. renektonu sıkıştıran bir te emo olduğu zaman zaten renektonun antisi te emo oluyor ama ezdiğinizde te emoyu zaten oynayan oyuncu beceriksizdi oluyor. anti diye birşey yoktur iyi oynayan oyuncu vardır. bence antisi budur her heronun iyi oyuncu.
  • Renekton'u ancak OLAF'la alırsın topta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncher

basit bir cevap varken neden bu kadar uzamış konu ki cevabı sizden iyi olan her oyuncu o heronun antisidir. renektonu sıkıştıran bir te emo olduğu zaman zaten renektonun antisi te emo oluyor ama ezdiğinizde te emoyu zaten oynayan oyuncu beceriksizdi oluyor. anti diye birşey yoktur iyi oynayan oyuncu vardır. bence antisi budur her heronun iyi oyuncu.

Te emo nedir emo? te emo? teemo olmasın o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamfreddy

Abi şöyle renekton'un antisi yoktur diyenlere uyuz oluyorum. Level 3-4'de udyr eline verir renekton'un. İsteyenle her zaman heryerde deneyebilirim. Bi' pm'ye bakar.

deneyelim sonucu buraya koyalım ok ?
  • quote:

basit bir cevap varken neden bu kadar uzamış konu ki cevabı sizden iyi olan her oyuncu o heronun antisidir. renektonu sıkıştıran bir te emo olduğu zaman zaten renektonun antisi te emo oluyor ama ezdiğinizde te emoyu zaten oynayan oyuncu beceriksizdi oluyor. anti diye birşey yoktur iyi oynayan oyuncu vardır. bence antisi budur her heronun iyi oyuncu.

İyi sen tryn alıp Teemoya 1v1 gir sonunu anlat + Eğer voyboy dyrusu lanede ezerse voyboy dyrustan iyi playermı oluyor gardaş??

• quote:

Madem anti diye birşey yok Ryze'a karşı Veigar pickle bakalım ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

Abi şöyle renekton'un antisi yoktur diyenlere uyuz oluyorum. Level 3-4'de udyr eline verir renekton'un. İsteyenle her zaman heryerde deneyebilirim. Bi' pm'ye bakar.

İşte bu. Bekliyoruz reyiz söyleyinde spectate yaparız.

• quote:

quote:

adamsinfreddy ekle bunu east'te.
  • Darius la durdurdum 2v1 attım junglelarıyla

• quote:

quote:

quote:

adamsinfreddy ekle bunu east'te.

adam çaktı sana vs de ne iş

• Fena ezdi oba beni yalnız. xd
  •  Renekton counter?

Darius veya irelia denemek isteyen ?
  • Eglenceyi kacirdim ya :(
  • Hadi buna acımadın, kocasına da mı acımadın?
  • İyi oyunculara karşı agresiflik zordur. Pantın olayıda agresiflik saha sola atarlı ergen gibi dalarsın renekton çok op bi champ deil öyle kimsenin deli gibi counter aradığı bi heroda deil.
  • fb yi aldım, sonra bi dive yaptım ignite atamadım kulede öldüm. sonra başladım ölmeye. 1-5 oldu skor. 2 inhibitörüm yerdeydi 1 kule yıkamamıştım.Ama farmı elden bırakmadım mid bastım ve aldım

Renekton counter?
  • Riven ve irelia diyen ahali geliyonuz mu ?
  • quote:

Riven ve irelia diyen ahali geliyonuz mu ?

Hocam yeri gelmişken sorayım renekton late gamede useless oluyor diyorlar acaba bu doğru mu ona göre renekton alıcamda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.