Şimdi Ara

Renekton Fury doldurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkdada belirttiğim gibi renektonun fury sini nasıl hızlı doldurabilrim ?

• Minyonlara vurarak.
  • Fury 50'nin altındaysa 6 minionun ortasına geçip Q at, 30 cepte. 50'nin üstündeyse harcar, doldurmaz. Late game'de de ultini ölmek üzereyken değil fighta girerken açmalısın.
  • Tek yol attack speed o da zaten çok gereksiz renekton'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Fury 50'nin altındaysa 6 minionun ortasına geçip Q at, 30 cepte. 50'nin üstündeyse harcar, doldurmaz. Late game'de de ultini ölmek üzereyken değil fighta girerken açmalısın.

bunu yazmaya gelmiştim,gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Fury 50'nin altındaysa 6 minionun ortasına geçip Q at, 30 cepte. 50'nin üstündeyse harcar, doldurmaz. Late game'de de ultini ölmek üzereyken değil fighta girerken açmalısın.

bunu yazmaya gelmiştim,gidiyorum.

Bye
  • Herkes fury tam dolunca Q vuruyor. Bence çok yanlış. W çok daha fazla vuruyor ve stun süresi artıyor.

Yapman gereken şey TF başlamadan önce fury 100 yapman. Ondan sonra slice and dice yap 1 kere ve rakibin savunması %35 azalıyor. (Diğer armor penetration eşyalarıyla kümülatif artıyor) Ondan sonra kalan 50 fury bonusuyla W ile vuracaksın ve Q atacaksın ondan sonra ultiyi açıp düz vuruş yapacaksın. Hala 1 dice hakkın kaldığını da unutma. Kaçmaya kalkanlar olursa dice yapıp dibine gir ya da işler yolunda gitmezse geri kaçabilirsin. Ama ulti açıkken ben kaçmanı tavsiye etmiyorum. Olabildiğince hasar vermeye bak, belki bir yerlerden Ezreal ulti atar belki jungler yakındadır vs.

Haritayı devamlı izle. Farm yaparken ya da düşük canlı birini kovalarken bütün dikkatini ona verme. Tuzak olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    14 yıl önce açıldı
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bekle seni oba'ya yönlendiriyoruz
  • OOBBAA nerdesin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

Herkes fury tam dolunca Q vuruyor. Bence çok yanlış. W çok daha fazla vuruyor ve stun süresi artıyor.

Yapman gereken şey TF başlamadan önce fury 100 yapman. Ondan sonra slice and dice yap 1 kere ve rakibin savunması %35 azalıyor. (Diğer armor penetration eşyalarıyla kümülatif artıyor) Ondan sonra kalan 50 fury bonusuyla W ile vuracaksın ve Q atacaksın ondan sonra ultiyi açıp düz vuruş yapacaksın. Hala 1 dice hakkın kaldığını da unutma. Kaçmaya kalkanlar olursa dice yapıp dibine gir ya da işler yolunda gitmezse geri kaçabilirsin. Ama ulti açıkken ben kaçmanı tavsiye etmiyorum. Olabildiğince hasar vermeye bak, belki bir yerlerden Ezreal ulti atar belki jungler yakındadır vs.

Haritayı devamlı izle. Farm yaparken ya da düşük canlı birini kovalarken bütün dikkatini ona verme. Tuzak olabilir.

O hangi rölü üstlendiğine göre değişir. Amacın Damage absorbe etmek, yani takımdaki tank olmaksa W yerine fury stackte Q atman daha önemli. Vurduğu şampiyon miktarı kadar geri heal dönüyor ve eğer fury stack halinde 5 kişiye vurursa azımsanmayacak kadar geri dönüş olur. Fury'nin ilk 50'sini Slice And Dice'a harcaman doğru ancak W yerine Q öneririm ikinci kısım için. Bu arada Ultiye sonradan açmak çok mantıksız. Ulti sadece heal vermiyor, güzel miktarda aoe damage'i ve fury recover'ı var. Ulti sunfire ile combine edildikten sonra neredeyse bir autoattack kadar damage vuruyor geniş bir alana.

• Cevap verilmiş diye yorum yapmadım aslında yoksa hemen gelmiştim konuya
  • warmog - sunfire - ulti - furry q spam = god mode 1vs5 renekton
  • quote:

Herkes fury tam dolunca Q vuruyor. Bence çok yanlış. W çok daha fazla vuruyor ve stun süresi artıyor.

Armor kıran 2. dash.

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Cevap verilmiş diye yorum yapmadım aslında yoksa hemen gelmiştim konuya

kardeşim nerelerdesin sen özlettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Cevap verilmiş diye yorum yapmadım aslında yoksa hemen gelmiştim konuya

kardeşim nerelerdesin sen özlettin

Çok görünemiyorum ortalıkta son zamanlarda. Arada bir geliyorum böyle anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Armor kıran 2. dash.

Bunu yazacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.