Şimdi Ara

Renekton mu illoai mı almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisinin earlysi latesi iyidir ? Hangisi soloda ezilmez ? Hangisi tf de daha iyi yapar ? Hangisiyle oynamak daha eğlencelidir ?

• Sanırım hemen herkes İllaoi önerecektir. Ben de ikisinden birisini alacaksan onu öneririm.
  • kaslı olanı ama timsah olmayanı.
  • Ve öğrenmesi kolay olanı ?
  • Illoai tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sonuç zaten bellide gel bi beyin yakalım neden Renekton değil

Yetenek seti takım savaşında cidden çok etkisiz 1 hedefe odaklanırsın eritirsin ama Tf'de işlevi çok azdır Illaoı gibi alan hasarı vurmadığından ve tabiri caizse onun gibi saçma hasar vuramayacağından bunu eksi olarak yazalım ama bu eksinin büyüklüğü tf'den dolayı zaten oyunuda tek kişi taşıyamıyacağına göre (demode rework pls)

Koridor safhası cidden çok güçlü Renekton'un hasarını tahmin edemediklerinden en iyi üst koridor herolarından birisi hasar bakımından ama oyun sonuna doğru bi nebze düşen bi karakter ama bundan çok baskı kuramıyosun içeri girmen lazım dürtemiyorsun sonuç olarak

Illao çok hantal mobilliğide yok Renektonun artısı ise bu yönde ama öyle saçma hasarı var ki tentakıl ablamızın mobilmiş falanmış umursamıyosun ayrıca baskıyı önde durup e ile her şekilde yapabiliyosun hayattan soğutuyor zaten o tutunca rakibi

1v2 falanmış boşver sen onları alayına gidiyor hero

Ben bu kadar zaten güçlüyken buff yiyen başka bi hero daha görmedim ve Riot kardeşimiz halen el atmıyor cidden komik

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    oyun bilginiz şahane gerçekten. her heroya hakimsiniz sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Est. olduğum yerde saymaktansa her heroyu oynayıp zayıf ve güçlü yönlerini bilmek hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Tamam sonuç zaten bellide gel bi beyin yakalım neden Renekton değil

Yetenek seti takım savaşında cidden çok etkisiz 1 hedefe odaklanırsın eritirsin ama Tf'de işlevi çok azdır Illaoı gibi alan hasarı vurmadığından ve tabiri caizse onun gibi saçma hasar vuramayacağından bunu eksi olarak yazalım ama bu eksinin büyüklüğü tf'den dolayı zaten oyunuda tek kişi taşıyamıyacağına göre (demode rework pls)

Koridor safhası cidden çok güçlü Renekton'un hasarını tahmin edemediklerinden en iyi üst koridor herolarından birisi hasar bakımından ama oyun sonuna doğru bi nebze düşen bi karakter ama bundan çok baskı kuramıyosun içeri girmen lazım dürtemiyorsun sonuç olarak

Illao çok hantal mobilliğide yok Renektonun artısı ise bu yönde ama öyle saçma hasarı var ki tentakıl ablamızın mobilmiş falanmış umursamıyosun ayrıca baskıyı önde durup e ile her şekilde yapabiliyosun hayattan soğutuyor zaten o tutunca rakibi

1v2 falanmış boşver sen onları alayına gidiyor hero

Ben bu kadar zaten güçlüyken buff yiyen başka bi hero daha görmedim ve Riot kardeşimiz halen el atmıyor cidden komik

renekton late game

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 15 Ocak 2017; 0:33:1 >

• Renekton derim ben. Illaoi sıkıcı bir hero. Yapabileceklerin kısıtlı, hep aynı şeyler. Renekton öyle değil, her türlü buildle iş yapar. Full ad gidip flash atıp karşı adc tekleyebilirsin W sayesinde. Full tank iş yapar, Maw-Botrk falan alıp bruiser yapabilirsin, split pusher oynayabilirsin ya da teamfighter. Bilmiyorum ben freelerdeyken 2 oyun oynadım illaoi, evet çok güçlü fakat 3. oyunda pickleyesim gelmedi. Yasuo alıp feedledim daha eğlenceliydi.
  • Şu oyunu arkadaşım göstermişti şampiyonları internet üzerinden gösterirken 2 hero için başladım Nocturne ve Renekton.Şu an 2 heroda da win rate %100 bende.Tf de iş yapmaya gelince nasıl iş yapmayacaksınız ki anlamıyorum late i çöp diyorlar peh savaş şevki alınca late de off tank delisi oluyor.Oyunların genelinde Lcs farmı ile dolaşıyorum farmı kolay gankları karşılaması kolay,Kaçması daha kolay derken illaoi mana bitirirsen yandın zaten lanede dürtücem derken max %40 mana dolaşıyorlar.

Can çalma,cc(2 aa),Mobilite-Can VS Hasar,Biraz daha hasar,Hasar almayı sağlayan şey,Hasarları attıran ulti.Şimdi de 50 öfke renektona daha dikkatli bakalım.

Q : Çan çalma ve hasar çok artıyor

W : 3 aa etkisi uyguluyor

E : Zırh delme veriyor

İllaoi Otp olsan bile seni kitelaya kitelaya keserler.Daha önce çok illaoi geldi ama en fazla beni kule farmına çekebildiler ki onu da 4 kişi gelerek yaptılar elleri boş gittiler.Burada çok Şu bu girmek istemem ama meta olarak düşünürsek Mobilite>İmmobil. İllaoi nin herşeyi dodgelanabilir.Renekton ile erken oyunda hasarını konuşturursun late de tanklığını bir maçı perfect kda ile bitirdim ama genel herşeyi tanklıyarak.Gerçi tr deyiz değil mi?Penta atması zordur rene ile hayvan gibi kasmış olman lazım

• https://www.youtube.com/watch?v=SdEOUMMjmHg
    3:30 dan başla izlemeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForWinTakeSupport -- 15 Ocak 2017; 2:49:43 >
  • Renekton. Bir kere ormancıyı kendi koridorunuza çekmesi bile diğer koridorlar için avantajken yürüyen ward sayılan sürekli kite yiyen, yakalandıkça takım savaşı yaptırmaktan başka işlevi olmayan şampiyonu nasıl öneriyorsunuz? Özellikle şuan Renekton çok daha güçlü. Renektonu tercih et ezilmezsin, ezilirsen de şampiyon üstündeki hakimiyetin zayıftır. Ayrıca Renekton daha eğlencelidir yapabileceğin çok şey vardır. Hasar verip çıkabilirsin tekrar savaşa girebilirsin. Alan hasarı var Qsuyla öfkeyi doldurduğunda. Sustain var daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 15 Ocak 2017; 5:53:4 >
  • Illoai diyenlerin hepsi Ultisi yüzünden diyor.

Her yönüyle Renekton bence, zaten kazanma oranlarında da Renekton açık ara önde.
  • Renekton early iyidir soloda trundle ve vladimir e ezilebilir.Tf de daha iyi Illaoi olur ve eğlenceli olarak Renekton
    Kısacası renekton al
  • maini top lane olan biri olarak söylüyorum renekton ile çoğu karakteri ezersin snowball oldunmu oyunu bitirirsin

jung gang geldiğinde 6 lvlde 2 v 1 yaparsın

illaoi güçlü karakter dediklerimi yaparsın ama snowball olup oyunu bitirmen çok daha zor tflerde etkili denmiş es kaza yanlış ulti atarsan çöp olursun bu yüzden renekton al daha iyi

bir başka tavsiyede gnar

ustalaşırsan takım taşıyabilirsin

top lane için soloq da bu ara kayle çok güçlü split push ile oyun bitirebilirsin
  • Yorick

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renekton karşıma geldiğinde inşallah oynamayı bilmiyordur diye dua ederim. Bilen adamın elinde o hero asla lane kaybetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urgot al

• solo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.