Şimdi Ara

Steroid kullanayım mı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle 6 aydır fitnessa gidiyorum.Ağustos gibi falan yani bir 3 ay sonra steroid kullanmayı düşünüyorum.Boyum 1.80 ve 72 kiloyum yağ oranım az.Kilo almak için kullanmayı düşünüyorum.Ancak yan etkileri kafamı karıştırıyor.Çok yüksek dozda almayacağım için karaciğerime o kadar zarar vermez diye düşünüyorum ama saç dökülmesi kısırlık bunlar kesin olan şeyler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Bir alti ay daha sonra istedigin vucuda sahip olacaksin dogalligini bozmandaki amaç ne?
    O kadar emegin bosuna gidecek steroidler kullan birak tarzinda degil devamli ve devamli aralar verip tekrar tekrar steroid kullanmak zorundasin yoksa tekrardan hacim kaybina ugrarsin.

• kullanma kızların tek bildiği kas six pack bunu unutma 6 ayda zaten azda olsa bisiler olmuştur.. Lateral raise yapmayı ihmal etme hacimli durmak için en önemli hareketlerden

Bence kullan hocam bana da gına geldi artık vay efendim kaç senedir yapıyosun karın kasın niye yok vay efendim omuzların da dar gibi. Fitness dergilerindeki steroidle şişirilmiş musluğundan clenbuterol akan modeller veya film yıldızları yüzünden spordan zevk alamamaya başladım kaç senedir haftalık en aşşağı 3 gün salonda 2 saat civarı spor yaparım aralıksız supplement kullandım o zamandan beri son 8 aydır haftada 1-2 gün çok ağır karın-oblik çalışıyorum ve hala six packim yok ama biliyorum ki bi küre girsem 3 ayda araya parmak girecek kadar çıkar o abdominal kaslar ben kendimi tutuyorum ama şunu söyleyim eğer düşük dozlarda temiz ilaçlarla yaparsan kürünü sağlam da bir pct hiçbişey olmaz 1 senede yapacağını 3 ayda yaptığında yanına kâr kalır benden söylemesi. Bir gün gelecek cinnet geçirip o instagram naturallerini bulup teker teker kafalarına sıkıcam sergi constance , simeon panda , jeff seid ...

• Akıllı kullanırsan çok zararını görmezsin.Kullanacağın şey hakkında çok bilgin yok gibi duruyor kendi başına karar verme varsa hocanla konuş bu konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Hocam karın kası çıkarmanın öyle büyütülücek bir tarafı yok sırf karın kası için steroide bulaşmak saçmalıktan başka birşey değil. Doğal bir şekilde gayet %8lere inebilirsin herşey sabırla ve ciddi bir disiplinle olucak. Doğal olmak tabiki iğneyle kuyu kazmak gibi ama vücut yapılamaz diye birşey yok. İnsan yapı gereği hızlı sonuç almayı sevdiği için steroid kafalarını sürekli meşgul ediyor.

Aslında bu hedefe de bağlı. Eğer ilerde bu işte ciddi düşünmüyorsan sadece fit bir vücudum olsun diyorsan o riske değmez. Ama ileriye yönelik düşünüyorsan o zaman düşünülebilir.

Benim yaşım 19 ve yaklaşık 1.5 senedir bu işin içindeyim. Yaşım daha küçük olduğu için steroidi şimdilik düşünmüyorum doğal yolla güzel bir şekilde ilerliyorum şimdilik. Ama bu sporu ileriye yönelik düşündüğüm için ilerde steroid kullanabilirim. Genetik limitime ulaşana kadar sabırla doğal ilerleyeceğim ve sonrasında o anki şartlara göre karar vereceğim.

• Eğer yarışmacı değilsen ve steroid kullanıyorsan tembelsin demektir. 1-2 yıl sabırla yapsan bu sporu zaten etkili bir görünümün olur. İlla kullanıcam diyorsan önce doktora git karaciğerine falan baktır. Profesyonel birinden yardım al ve kesinlikle doktor kontrolünde yap. Ama unutma araştırmalar kalpte sol ventrikülü büyüttüğünü gösteriyor. Steroid yüzünden genç yaşta ölen onlarca sporcu var yani şansın yaver giderse ölmezsin fakat yıllar sonra bir hastalığa kapılma olasılığın çok yüksek. Hayatını şansa bırakacak kadar aptal olduğunu düşünmüyorum.

• JeffS kullanıcısına yanıt
    Yok olmuyor o bende öyle %8 in altına da indim yok kardeş derim sünüyor resmen biceps üstündeki deri kağıt gibi karnımdaki deri balina derisi resmen ciddi düşünülecek bişeyim yok doktorum ben uzmanlığımı yapıyorum ama kesinlikle takıntım var bunu kabul ederim mezura büyüdüğümü söyledikçe küçülüyor gibi hissediyorum bu yüzden de özgüvenimi toplamak için günlük ölçerim her tarafımı.

• Söylediğinizi bende yaşıyorum kendimi çok küçük hissediyorum ama ölçüler büyüdüğümü gösteriyor. Bence bunun olayı şu: kendimize sürekli aynada baktığımız için bilinç buna alışıyor ve o görüntüden artık tatmin olmamaya başlıyoruz. Ta ki spor salonunda normal vücutlu biriyle yan yana kendimi aynada görünce o zaman farkı bariz bir şekilde görüyorum. Bu sporu yapan herkes bunu yaşıyor gibi çevremde gözlemlediğim kadarıyla.

Yüzde 8in altında bile karın bölgesinde deri tabakası varsa ödem olabilir gibi.Tabi siz daha iyi bilirsiniz bunu. Veya genetik olabilir bu durum. Bi arkadaşımın yağ oranı yüzde 14 olmasına rağmen karın kasları takır takır görünüyordu ama kol,bacak gibi bölgeleri de daha yağlıymış gibiydi. Hepimiz farklıyız genetik bu sporda çok önemli.
  • KULLANMA.

Ona vereceğin para ile düzenli supplemet takvieysi al. Hepsini al, kreatin whey, bcaa. preworkout ürünb bile al.

Milletin dediği 'supplementler mucize şeyler değildir' lafına inanma. Hepsini düzgün bir kombin ile kullan birde sağlam antreman yap bak nasıl gelişiceksin.. Ağır antreman yapmak zor geliyor deme çünkü steroid kullanırkende çok çok sağlam antreman yapmak zorunda kalıcaksın.

Steroid kullanırkende günde 4 öğün yemek zorunda olucaksın. Dediğim gibi, düzenli supplement kullanmak düzenli steroid kullanmaktan çok daha iyidir.
  • Profesyonel değilsen ne gereği var? İşin bu değilse neden vücudun hormon dengesini bozmak isteyesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

KULLANMA.

Ona vereceğin para ile düzenli supplemet takvieysi al. Hepsini al, kreatin whey, bcaa. preworkout ürünb bile al.

Milletin dediği 'supplementler mucize şeyler değildir' lafına inanma. Hepsini düzgün bir kombin ile kullan birde sağlam antreman yap bak nasıl gelişiceksin.. Ağır antreman yapmak zor geliyor deme çünkü steroid kullanırkende çok çok sağlam antreman yapmak zorunda kalıcaksın.

Steroid kullanırkende günde 4 öğün yemek zorunda olucaksın. Dediğim gibi, düzenli supplement kullanmak düzenli steroid kullanmaktan çok daha iyidir.

Kardeş kafan mı güzel puahhahahs steroid %40-60 etki veriyorsa supplement %10 MAX etki verir bide uzun uzun yazmışssın :D

Bu kadar pro bodybuilder aptal mı steroid kullanıyor zararını bile bile ? Supplementler ile ilgili gerçekleri nerden okuyorsun bilmiyorumda çok yanlış yoldasın yurt dışı forumlarında yazsan şu yazdıklarını mesela t-nationda yaz millet kıçıyla güler sana kicklerler seni ciddiye alınıcak bi mesaj bile değilde ben yazayım dedim.Türklerden bu işten cidden anlayan herifler var gidin onları takip edin aptal salak yerleri takip ediyorsunuz sonra supplementlere bel bağlıyorsunuz PARANA YAZIK

Supplementler mucize değildir birader bunu acı da olsa zamanla anlıcaksın merak etme yediğin tavukla içtiğin toz arasındaki tek fark tozun daha hızlı kana karışması başka bi olayı yok he bide aroması var tozun.Supplementlerden alacağın tüm aminoasitleri besinlerden alabilirsin,sadece kreatini zor alırsın besinlerden et yemiyorsan eğer.

Roidi teşvik falan etmiyorum kimseye de düzenli supplement kullanmak düzenli roid kullanmaktan daha iyi etki verir diyen adam bi zahmet dumbell bar tutmasın şınav çeksin barfiks çeksin plates yapsın.

• JeffS kullanıcısına yanıt
    Evet genetik çok önemli biraz da benim beyaz tenli olmamla alakalı sanırım ben bunu bir şekilde çözücem o karın kasını çıkarıcam ve bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardımcı olucam sonuçta hastalara ulaşımım var diyetisyenle aram iyi neyse ben deneylere devam ediyorum cla biraz işe yaradı ama asıl umudum centella asiatica denen màdecassol adlı merhemin aktif maddesi bide bunu deniyicem gncden alıp clanın bitmesini bekliyorum şimdilik.

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Madecassol merhemiyle ne isin var merak ediyorum hocam? Benim nerdeyse her ay aldigim ilactir. Cilt yenileyici krem ile kas'ın nealakasi var anlamadim ben ne demek istedigini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kas değil ki burdaki sıkıntı deri zaten kollajen dokuyu çok iyi onarıyor bu krem benim alıcam dediğim bunun hapı umarım deriyi gerginleştirir.

• steroidler hali hazirda cok iyi veya yakin formda olanlar icindir.caylaklar, yeni baslayanlar ve yag orani yuksek olanlar icin degil...

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

steroidler hali hazirda cok iyi veya yakin formda olanlar icindir.caylaklar, yeni baslayanlar ve yag orani yuksek olanlar icin degil...

Yağ oranımın az olduüunu söyledim taş çatlasa %10 yağ oranına sahibim ve bu spora 2015 kasımda başladım hocam steroide de ağustostada başlayacağımı düşünürsek tamam belki az bir zaman ama yeni başlamışta sayılmam yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 29 Mayıs 2016; 17:22:44 >
    sen bilirsin kullan veya kullanma. kendini adayıp haftada 6-7gün antreman yapıp bir öğün bile kaçırmadan besleneceksen kullan. bunları yapmayacaksan fazla etki bekleme.sadece kilo almak gibi bir hedefin varsa boyun 180miş beslenme duzenli ise rahatlıkla 80e çıkabilirsin zaten birşey kullanmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Bence kullan hocam bana da gına geldi artık vay efendim kaç senedir yapıyosun karın kasın niye yok vay efendim omuzların da dar gibi. Fitness dergilerindeki steroidle şişirilmiş musluğundan clenbuterol akan modeller veya film yıldızları yüzünden spordan zevk alamamaya başladım kaç senedir haftalık en aşşağı 3 gün salonda 2 saat civarı spor yaparım aralıksız supplement kullandım o zamandan beri son 8 aydır haftada 1-2 gün çok ağır karın-oblik çalışıyorum ve hala six packim yok ama biliyorum ki bi küre girsem 3 ayda araya parmak girecek kadar çıkar o abdominal kaslar ben kendimi tutuyorum ama şunu söyleyim eğer düşük dozlarda temiz ilaçlarla yaparsan kürünü sağlam da bir pct hiçbişey olmaz 1 senede yapacağını 3 ayda yaptığında yanına kâr kalır benden söylemesi. Bir gün gelecek cinnet geçirip o instagram naturallerini bulup teker teker kafalarına sıkıcam sergi constance , simeon panda , jeff seid ...

8 ayda, Karın kaslarının antrenmanla bir ilgisi olmadığını öğrenemedin mi arkadaşım?

Beslenmen ne durumda, kalori alımını takip ediyor musun? Günlük protein alımını karşılıyor musun? Antrenman öncesi ve en kritiği antrenman sonrası bol etli bir yemek yiyor musun?

• UltraFast U kullanıcısına yanıt
    Onları yaptığım halde elde edemedim zaten o yüzden antremanla desteklemeye başladım kalori takibi yapıyorum tabiki hatta hassas teraziyle ölçüp yazıyorum protein alımımı değil sadece makroların tamamını hatta mikro kabul edilen basit şeker alımını da takip ediyorum ama yine olmuyor yine olmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.