Şimdi Ara

Steroid kullanayım mı sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kullanma açık ve net.
  • Artıları:
    +Kısa sürede istediğin vücuda kavuşursun öyle ki bilinçli kullandığın taktirde doğal yoldan yapamacağın kadar iyi bir vücut yaparsın örnek vereyim benim 4 yıldır uğraştığım vücudu kür sonunda yapabilirsin. Tabii ne yapman gerektiğini biliyorsan.

Eksileri:
    -Ulaştığın vücudun yarısını kısa bir sürede geri kaybedersin geri kalan yarısı da zamanla erir ha hepsimi gider hayır bir kısmı kalır ama kalan işine yaramaz.
    -Kellik,sivilce,sinirlilik tarzı semptomlar yaşarsın bu bazılarında az olur bazılarında çok olur genetik ile ilgili.
    -Hormonlarını bozarsın kullandığın süre boyunca dışarıdan testo alacağın için vücut üretmez ve bildiğin gay(gey,top) olursun kür sonrası pct yapınca düzelmeye başlar ama eskisi gibi olmazsın.(bıraktıktan sonrada kendini kandırırsın ben eskisi gibiyim falan vs..
    -Herkese yalan söylersin doğal yaptım diye hatta kavga edersin kullandığını ailenden bile saklarsın ( kullananlar böyle bir psikolojiye giriyorlar bende anlamadım)

İşin ucunda para yoksa steroid kullanmak aptallıktan başka bir şey değil zaten haybeye yada kız tavlamak için kullananlarda net aptaldır.

• elweda kullanıcısına yanıt
    Net mantıklı cevap gelmiş .

Gerçekten kullananlar kullanmıyorum moduna girip sinirleniyorlar .Hatta kendilerini nasıl inandırıyorlar bilmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

Net mantıklı cevap gelmiş .

Gerçekten kullananlar kullanmıyorum moduna girip sinirleniyorlar .Hatta kendilerini nasıl inandırıyorlar bilmiyorum .

bu uyuşturucu gibidir yaparsın ama herkesten saklarsın sanırsın ki kimse anlamaz kendini de buna inandırırsın ama anlayan her türlü anlıyor .
    Bu işin ticaretini yapanlar iyi para kazanıyorlar kullanan enayilerde 1-2 senelik zevk için geri kalan yaşamını riske atıyor.
  • Aşırı riskli.
    Kullanıldığında ve bırakıldığında olacaklar..
    - Ölüm tehlikesi
    - Hormonal bozukluklara yol açıyor.
    - Kadın memesine dönüşebiliyor
    - Penisin sertleşmemesi, kısacası işlevselliğini yitirmesi..küçücük kalması..

Normal protein tozu, bcaa vesaire gibi birşey değil bu..yanlış anlaşılmasın.

Benim naçizane tavsiyem, protein tozu veya gainer - bcaa - pump .. üçü yeterli... STEROIDE GEREK YOK.
    Paranız varsa alın weider - musclepharmdan şaşmayın..

Gerçekten ama gerçekten steroid kullanmaya gerek yok, kullananlar ya hemen olsun diyenler yada bunu iş haline getirenlerdir..Sporu iyi beslenemeyenler takviyeyle, iyi beslenenler takviyesiz yapar... ve bu işin sonu yok, spor bırakılmamalı..yoksa spor sizi bırakır! çökersiniz, aynaya bile bakamazsınız...

Steroid kullanayım mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 3 Haziran 2016; 3:16:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BladesTR

Aşırı riskli.
    Kullanıldığında ve bırakıldığında olacaklar..
    - Ölüm tehlikesi
    - Hormonal bozukluklara yol açıyor.
    - Kadın memesine dönüşebiliyor
    - Penisin sertleşmemesi, kısacası işlevselliğini yitirmesi..küçücük kalması..

Normal protein tozu, bcaa vesaire gibi birşey değil bu..yanlış anlaşılmasın.

Benim naçizane tavsiyem, protein tozu veya gainer - bcaa - pump .. üçü yeterli... STEROIDE GEREK YOK.
    Paranız varsa alın weider - musclepharmdan şaşmayın..

Gerçekten ama gerçekten steroid kullanmaya gerek yok, kullananlar ya hemen olsun diyenler yada bunu iş haline getirenlerdir..Sporu iyi beslenemeyenler takviyeyle, iyi beslenenler takviyesiz yapar... ve bu işin sonu yok, spor bırakılmamalı..yoksa spor sizi bırakır! çökersiniz, aynaya bile bakamazsınız...

O koyduğun resimde adam 60 küsür yaşında bilmem farkında mısın? Sen doğal da yapsan bir süre sonra sporu diyeti bıraksan bu halden beter olursun. Steroid ile bir alakası yok.

Şekil a da görüldüğü gibi.

Ancak hormanları bozduğu doğrudur.
    Jino olma ihtimali de var.
    Ölüm tehlikesi fazla iddialı bir laf.
    Penis işlevleri bir süre sonra yerine gelsede kaçarı yok. O penis bir süre tam randumanlı çalışmayacak. PCT ile bu yan etkileri azalatmak mümkün tabi ki kürde hayati bir şeydir.

Peki çok me lazım? Hayır. 1-2 sene düzenli spor ile fit bir konuma gelirsiniz zaten. Yüksek hedefleriniz yoksa gerekte yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 3 Haziran 2016; 10:54:35 >

• Elbette 60 yaşinda..adam ne hale gelmis gormuyormusun steroid daha beterin beteridir bilgiye dayali konusalim kendi kafamiza göre değil.Kullanla kullanmayanin birakmasini kiyaslarsan steroid kullanan daha kötü hala gelir.Örnek olarak gösterdim ben o yaştan 10 sene öncesinde ölür giderim diyorsan bilemicem.Yazdiklarimin hepsi dogru ve kanitlanmistir.Ünlü zyzznin ölümü anabolic steriodti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Elbette 60 yaşinda..adam ne hale gelmis gormuyormusun steroid daha beterin beteridir bilgiye dayali konusalim kendi kafamiza göre değil.Kullanla kullanmayanin birakmasini kiyaslarsan steroid kullanan daha kötü hala gelir.Örnek olarak gösterdim ben o yaştan 10 sene öncesinde ölür giderim diyorsan bilemicem.Yazdiklarimin hepsi dogru ve kanitlanmistir.Ünlü zyzznin ölümü anabolic steriodti.

Sporu iyi beslenemeyenler takviyeyle, iyi beslenenler takviyesiz

Şu forumda steroids yazanları bende ciddiye almıyorum ama düşüncen yanlış.

Takviye aldığın zaman beslenme çok önemli.iğne vurduğu halde bir yere varamayanlara bak.

Supplement de steroid lerde beslenmesi iyi olan insanlara yarar gerisi hikaye.

• Benim demek istedigim duzenli ve dikkatli beslenemeyenler kesinlikle supplement almalidir.Mide her zaman ayni yemegi kaldirmaz farkli seyler tuketmekte gerekir bana kalirsa.. o yuzden supplement alimi cok onemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 3 Haziran 2016; 14:38:14 >
  • quote:

Elbette 60 yaşinda..adam ne hale gelmis gormuyormusun steroid daha beterin beteridir bilgiye dayali konusalim kendi kafamiza göre değil.Kullanla kullanmayanin birakmasini kiyaslarsan steroid kullanan daha kötü hala gelir.Örnek olarak gösterdim ben o yaştan 10 sene öncesinde ölür giderim diyorsan bilemicem.Yazdiklarimin hepsi dogru ve kanitlanmistir.Ünlü zyzznin ölümü anabolic steriodti.

zyzz kekosu translarla parti yaparken aşırı dozda aldığı bilimum sentetikten dolayı nalları dikti.
  • quote:

Hocam Zyzz'in ölüm sebebi çok büyük ihtimal dnp bence.Zaten bir foruma dnp kullanmak için danışmıştı hatta mesajları hala duruyor araştırırsanız bulabilirsiniz çoğu kişi ona intihar demişti ama o da vücudumun sınırlarını görmek istiyorum demiş.

Ayrıca ben zyzz gibi bir hayat yaşayacağım demiyorum tamam zyzz gibi olmayacağım belki bir kürle ama emeğimin karşılığını almak istiyorum tam anlamıyla.Bu tembellik değil bence.Sadece bunu kendi başıma ne kadar başarabilirim ondan korkuyorum ayrıca yukarıdaki arkadaşlarında dediğinden korkmadım değil yani erkekliğin gider falan.

• Steroidler etkilidir ama bi o kadarda yan etki barındırır. Bu yüzden steroid satın al işleminiz için detaylıca araştırma yapın. özellikle steroid fiyatları son derece yüksek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.