Şimdi Ara

renekton vs darius

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkes dariusa op diyor bence renekton dariusu ağlatır yani benim oynadığım oyunlarda ne zmn karşıma darius gelse ezmişimdir sizce renektonmu yener darius mu?

• Benim babam senin babanı döver mevzusuna getirmişsin olayı.
  • Timsah vs Daral
  • quote:

Orijinalden alıntı: andantecroma

Timsah vs Daral

Cahilliğime bağla kardeşim daral ?
  • Leman dergisinin çok çok eski karikatür karekterleriydi Mehmet Çağçağ ın çizimleriydi ,Timsah aşırı fırlama kadınların anında
    kafalarını koparan agrasif serseri bir adamdı ,daralda yancısıydı naif,vur enseye al lokmayı iyi aile çocuğuydu yani

renekton vs darius onları anımsattı bana eskiden internetmi vardı onları okuyup büyüdük biz yitik nesiliz :)
  • ilk başlarda darius fazla vurur ama ben hep counterpick olarak renekton alırım ve laneyi ele geçiririm
  • İrelia ile ezmiştim adeta. Jungle biraz yardım etti ama o başka konu. Dariusu ilk kestinmi kolay kolay toparlanamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi birisi gelip riven ikisinide ezer diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro1024

arkadaşlar herkes dariusa op diyor bence renekton dariusu ağlatır yani benim oynadığım oyunlarda ne zmn karşıma darius gelse ezmişimdir sizce renektonmu yener darius mu?

Renekton > Darius :))

ad renekton cok rahat harraslıyor dariusu bizzat yaşadım . Darius oynuyordum yok yapacak hiç bir şeyin yok minion ilerletsen gank yıyorsun last hit yapım desen adam zaten kombosuyla hem senın canını azaltıyor hem mınıon kesemıyorsun ustelık farkında bıle olmadan canın yarıdan cok ınmıs oluyor :D renekton dariusu cok rahat ezıyor bence.
  • Riven ikisinide ezer.
    sazan.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * KıL -- 6 Haziran 2012; 17:18:36 >
  • sürekli renekton oynayan arkadaş var (oba yıdı galiba) onun görüşünü almak lazım :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Riven ikisinide ezer.
    sazan.avi

aman sende su soraka taric karthus a dönmede mazallah bir nazar duasi üflet kendine

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetpoForget -- 6 Haziran 2012; 20:16:41 >
  • Blitzcrank alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetpoForget

ahahahahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahhahahahahahhahahaahahahahahhaha
    iyi güldürdün hocam teşekkürler

• Darius'u anca 2 tane darius'la öldürebilirsiniz
  • quote:

çarpıldı resmen
  • dariusla renektona karsı oynadığım tüm solotop oyunlarda laneimi domine ettim.

• quote:

• Kardeşim Darius senin kafana geçirmiyor TD'yi Ashe gelsin pcye seni oynasın Darius kafana geçirsin 800 TD'yi bak bakalım kim OP diyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.