Şimdi Ara

Rengar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden vahşeti 5 yapıp baskın atardım.şimdi İlk levellerde çok zorlanıyorum. Top ve Bot biraz öndeyse arka çalıya sızıyorum ama her zaman olmuyor bu olay. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada çarp konusunda çok kararsızım, malum serverde pek totem atan yok ondan yeşil çarp alasım oluyor. Gende kırmızıyı alıyorum.

• Prolar yeşil alıyor fakat tr serveri 1v1 serveri olduğu için kırmızı çarpı öneririm.Yeni ultisini basar basmaz rakip kaçıyor o yüzden iyice yaklaşınca basman gerekir.Latede stacklar tamamlanınca offtank - bruiser build işini görür.Full ad gitmenin hiçbir özelliği kalmadı o yüzden herkes defansif oynuyor.Şimdiki rengara alışamazsan hecarim oyna eski rengar gibi adc çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

Prolar yeşil alıyor fakat tr serveri 1v1 serveri olduğu için kırmızı çarpı öneririm.Yeni ultisini basar basmaz rakip kaçıyor o yüzden iyice yaklaşınca basman gerekir.Latede stacklar tamamlanınca offtank - bruiser build işini görür.Full ad gitmenin hiçbir özelliği kalmadı o yüzden herkes defansif oynuyor.Şimdiki rengara alışamazsan hecarim oyna eski rengar gibi adc çıkarıyor.

Cevap için saol. Cevap vermişken hangi şampiyonlara karşı almalıyım Rengarı, Genelde karşıda broken herolar, kitle kontrol olmayınca mobilitesi az olan herolar olunca . Ligim yüksek deil gold 3 1 arasında gidip geliyorum. Hecarimi de oynuyorum tabi ki :)
  • ölü adamın zırhı bence rengarda çok broken. geçen wingx izlerken bir rengar vardı karşı takımda, kırmızı çarp warrior, youmuu,dead mans plate, draktharr tarzı bir build yapmıştı. sonra da tank gidiyordu ki oyun bitti. 23-1 mi ne oynamıştı adam resmen paramparça etti oyunu geçen sezon challanger bitirmiş adamları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.