Merhaba bu championu son 2 patchten beri oynamıyorum korkudan. Ranked atsam şu an çok kritik bir eloda olduğum için 1 maç bile kaybetmeyi göze alamam. Normal zaten hiçbir şey belli etmiyor. Sizce hala oynanabilir mi ? Oynanırsa taktik verir misiniz? (Solotop için)
nerfleye nerfleye bitirdiler ya daha da oynanmaz viable değil.
bugün geldi bizim takıma 1 tanesi o kadar ezilmiş ki champ biz 12 level olduk o daha yeni 9 level olmustu jungle da bitmiş + olarak damage vuramıyo çok etkisiz bende alacaktım vazgeçtim
Oynanılabilir. Biraz önce Yeni hesabımdan ranked attım rengarla. 1300 elo civarı falan. Herneyse , öncelikle sustain oranı epey az oranda şuan. ve ultini çok kritik bir şekilde kullanman lazım. Önerdiğim build şu şekilde ( top için )
Cd boat - Mercury - ninja tabu - ( karşıdaki adam seni pek zorlamıyorsa cd botu inanılmaz katkı katıcak sana. Ama vladimir gibi , darius gibi bi brusier varsa Defansif alabilirsin.)
TF - BC - Diş ( Tf den gelen hp , sheen, slow hepsi bize yararlı. BC zaten hem hp hem a.p herşeyi veriyor .
Sonrasında defansif yada ofansif gidebilirsin. Ama ben şunu öneriyorum inanılmaz güçlü oluyor.
Sword of Divine + infinity Edge ( SoD un active + infinity nin pasifi ile tek atamayacağın ad carry kalmıyor )
Özetlersek rengar artık eskisi kadar her alanda kendini gösteren bir hero değil . Özellikle ultisini çok dikkatli kullanman lazım. Onun dışında W damage çok az. Eskiden İlk w fulleyip hem güzel harras hemde farm yapıyorduk fakat sağolsun riot o kadar çok damage azalttı ki artık ilk Q fullemek daha mantıklı .
Yeter artık rengar duymak istemiyorum her 3 konunun biri rengarla ilgili neredeyse
quote:
Orijinalden alıntı: ata341
Yeter artık rengar duymak istemiyorum her 3 konunun biri rengarla ilgili neredeyse
tamam sen nasıl istersen
rengar optu up oldu resmen. Ortasını bulmaları nasıl olacak bilmiyorum. rengar sheen ile birlikte güzel vuruyor ama sadece o kadar. ulti sadece ofansif anlamda kullanılabiliyor kaçmak için çok zor. Ama kasmış bir rengarın karşısında durmak gerçekten çok zor oluyordu nerfler haklı ama aşırı.