Şimdi Ara

Rengar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Rengara nerfler geldigini biliyosunuz ama arkadasımın hesabında rengar oynadım dereceli oyun ve damagei hala abartılı sizce alınırmı hala ve nasıl counterlarız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Llinquei

Beyler Rengara nerfler geldigini biliyosunuz ama arkadasımın hesabında rengar oynadım dereceli oyun ve damagei hala abartılı sizce alınırmı hala ve nasıl counterlarız?

Hiç oynamadım ama son 1 haftadır streamlerde izliyorum. Ulti basıyor zıplıyor yere düşmeden adc-apc tekliyor

Edit: Cevap biraz saçma olmuş ne durumda olduğunu sordun sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issho -- 19 Mayıs 2014; 23:31:53 >
  • Caktirma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Orijinalden alıntı: Llinquei

Beyler Rengara nerfler geldigini biliyosunuz ama arkadasımın hesabında rengar oynadım dereceli oyun ve damagei hala abartılı sizce alınırmı hala ve nasıl counterlarız?

Hiç oynamadım ama son 1 haftadır streamlerde izliyorum. Ulti basıyor zıplıyor yere düşmeden adc-apc tekliyor

Edit: Cevap biraz saçma olmuş ne durumda olduğunu sordun sandım

Bende Streamlarda gördügüm icin bir oynıyım dedim 4 tane doran birde son fısıltı alınca atlayıp adc direk tek yiyor neyse alıcam galiba :d
  • Rengar hala tekleyen rengar yani oynayan oynuyor.Tek sorun ulti acinca dusmanin basinda cikan unlemin rakibin ona gore pozisyon almasina sebep olmasi.

• Bugün 3 kere geldi taşıdı hepsini

• Tamam beyler alıyorum :D low eloda tasırım :D izi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lanede berbat ancak roamda iyi. lanede adam gibi sustain yok w nerflendikçe nerflendi. minyonların arkasına geçince rengarın en önemli poke özelliği kayboluyor. q skili zaten yok rengarın q skili diye bir şeyi yok adam sadece 3 skill ile dolanıyor. tank ap rengar bir tek iyi ama o kadar volibear malphite sejuani gibi tanklar var iken rengar tank saçma. yine de oynayan oynuyor ama son nerflerden sonra bence artık cozuttu kule alamıyor daha adam gibi. oyun sonu da iyi oynayan bir adc rengardan çok rahat kaçabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

lanede berbat ancak roamda iyi. lanede adam gibi sustain yok w nerflendikçe nerflendi. minyonların arkasına geçince rengarın en önemli poke özelliği kayboluyor. q skili zaten yok rengarın q skili diye bir şeyi yok adam sadece 3 skill ile dolanıyor. tank ap rengar bir tek iyi ama o kadar volibear malphite sejuani gibi tanklar var iken rengar tank saçma. yine de oynayan oynuyor ama son nerflerden sonra bence artık cozuttu kule alamıyor daha adam gibi. oyun sonu da iyi oynayan bir adc rengardan çok rahat kaçabilir.

Q skilli hala var bence aynen lanede bazı herolara eziliyor ama tecrübe işi sonucta bir heroyu 2 3 oyun ile degerlendirmek olmaz zaten benim kümem düsük oldugu icin kimse adc korumuyor direk alıp cıkıyorum bence low elo icin hala ise yarıyor
  • Rengar diyince aklıma gelen adam yayın açmış bak bakalım ne durumda

http://www.twitch.tv/dekar173
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.