Şimdi Ara

Rengar ile fiora ctlemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiora karşıya gelince rengar q su düz vuruşa dayalı olduğu için bir w atıyor her şey dodgeleniyor.Bir taktik verebilirmisiniz bide karşıma gelince hangi büyüler ile girmeliyim lütfen yardım bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.Kule altı farm yapmaya .alışsam minyonlara son vuruş yapıyor donduruyor sonra kuleye gelmiyor bile minyonlar.

• Fiora ctlenmez boşa uğrasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiora gibi bir şampiyonun karşısına alabileceğin en iyi tercihlerden biri Gnar'dır. Üstelik oynaması da çok zevkli.
  • Herşeyin counterı ryze
  • Irelia al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Irelia al

İyiki rengar ile dedim
  • trade girme yada w kullanmasını bekle krdş ne bklion
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden ilacı jax di şimdi jax in ilacı :)
    Riven tryndmare ve garen ile alırım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

trade girme yada w kullanmasını bekle krdş ne bklion

Arkadaşım sen git lol falan oynama w kullanmasını bekle nedir arkadaş w yi niye ben skill kullanmadan kullansın
  • Üstüne çalıdan atladıktan sonra Q basma hemen. W'sunu harcayacaktır. Sonra Tüm kombonu üstüne boşalt. Büyük ihtimalle Fiora olduğu için trade e devam eder ve ölür. Unutma kilit nokta W kullandıktan sonra skillerini kullanman ki genelde Fioralar üstüne Rengar atladığı an veya bir kaç saniye sonra basar.
  • Q basıp atla sonra e atıp çalıya gir wsu bitecektir sonra tekrar atla tek at
    veya küçük mavilerden birini alıp önce 2 olup çıkart vur masaya
    Dikkat etmen gereken diğer nokta zayıf yönün arkanda olduğunda saldır ve dashini boşa çıkartmak için fareyi etkin kullan yani adam arkana geçince hemen dönmen lazım o şekilde hiçbir şansı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

trade girme yada w kullanmasını bekle krdş ne bklion

Arkadaşım sen git lol falan oynama w kullanmasını bekle nedir arkadaş w yi niye ben skill kullanmadan kullansın

tamam hemen bırakıyorum oyunu
  • @FullFlavour

@BlazeR ` myth
    Aslında mantıklıymış teşekkürler yorumun için peki hangi büyüler fiora karşımda olduğunda yardımcı olur ?
  • quote:

@FullFlavour

@BlazeR ` myth
    Aslında mantıklıymış teşekkürler yorumun için peki hangi büyüler fiora karşımda olduğunda yardımcı olur ?

Bu sezon vladimir/mundo gibi healer çarlar dışında bitkinlik daha güçlü.Bu sezon dediğime bakma bitkinlik hep en iyisiydi
  • quote:

@FullFlavour

@BlazeR ` myth

Cevap gelmiş. Eğer çok gank yerim diyorsan tp ile oynarsan farmdan geri kalmazsın. Bunun dışında 1v1 yakaladığın rakip senden güçlü(veya feed) olsa bile olsa bitkinlik sayesinde kesersin. Başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.