Beyler bugün ilk defa az önce oynama fırsatı buldum pbe de 700 civarı ping olmasına rağmen fb aldım sonrasında double attım falan leave attım sonra tatmin olunca :D Gerçekten çok sağlam olmuş bence zilean a 2 attım fb alırken q da op zıplayınca ek olarak atak vermiyor sanırım ama gayet iyi damageleri. Söyleyeceklerim bu kadar ben bayaa beğendim denemenizi şiddetle tavsiye ederim ileride insta lock olabilme potansiyeli var tabi nerf gelmezse
bence jungle çöp solotopta daha iyi
first bloodlamı op oldugu kanısına vardın? heronun scaleleri felan acıklandımı? yada pbe deki scale lerini yazabilcek varmı baglantım kotu pbe patchleyemiorum.
ben top gittim gayet başarılıydı topta jungle denemedim henüz
Jungle olarak gayet iyi çok yüksek bir gank potansiyeli var
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmErenay
abi bi atlıyo diye çok iyi jungler yaptınız rengarı ultisi falan iyi iş yapıyor ama mao daha iyi gank atar bencesonuçta direk stun var onda 5 olmadan ferocity stun atamıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: Menthix
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmErenay
abi bi atlıyo diye çok iyi jungler yaptınız rengarı ultisi falan iyi iş yapıyor ama mao daha iyi gank atar bencesonuçta direk stun var onda 5 olmadan ferocity stun atamıyosun
Tamam abi.
gayet hızlı doldurabiliyorsun ferocity
quote:
Orijinalden alıntı: LttleHedgehog
quote:
Orijinalden alıntı: _Perseus_
leave attım leave attım leave attım leave attım
Adam 700 pingim var demis. Ayrica pbe. Kim takar?
pbe yide normal oyun gibi oynayanlar var. veya adamlar hero denicek . 5 . dkda biri leave atıyor . denediği herodan hiçbir şey anlamaz 4v5 oyunda . teamfightlar eşit geçmicek çünkü , en iyi çözüm bir arkadaşıyla custom girsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme