Şimdi Ara

Rengar Oynarken ilk İteminiz ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tear alıyorum çabuk stack olsun diye, siz ne alıyorsunuz? Yoksa hyper rengarların buildleri farklımı?

• heal regen x2 ward pot
  • yeni olduğun için fazla üstüne gitmiyorum
  • hydranın küçüğü,karabaltanın küçüğü,botrknin küçüğü,trinitiyin küçüğü.
  • elixir ward kalanla pot
  • ulan veletler, bu karaktere hangi ilk item yok o ikinci bu birinci, işin cıvığını çıakrdınız açtığınız konuya bak, işiniz gücünüz yok madem gidin akraba-aile ziyaretine bari de uzak durun 1 hafta şu oyundan.
  • nerde rengar orda ben dostum öncelikle şu kullanınca can ve ad veren pot var 350 lik adını unuttum onunla ve 3 can potuyla başla ardından b yapınca zincirli zırhmıydı isimleri tam bilmiyorum 720 lik armor itemi onu al ve bi doran kılıcı al sonraki b yapışında günateşi pelerinini bitir ve eğer çok kill alacak gibiysen dişi al ama kill alamıyorsan dişi hemen alma bi işe yaramaz sonra karabaltanın bi parçasını alıp magicresist botunu al sonra kara baltayı bitir dişi al(daha önceden aldıysan sorun degil) ve ilahların kılıcını al şuanki halinle adc ye tek atman gerekir ( mr botu , kara balta , günateşi pelerini , ilahların kılıcı , diş ) bunlardan sonrada kanasusamıs veya duruma göre üçlü kuvvet alabilrisin. off tank gibi birşey olursun yarı assasinde olursun güzel bi build her türlüsünü denedim en yisi bu isterseniz ekleyebilirsiniz cRosSs nickim bu lolkingden profil statlara bakabilirisiniz baka soru varsa sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sürü psikolojisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna gore degisiklik gosterir build . Genel olarak trinity,hydra ,kanasusamis,mr botu , 3100 luk kalkan randuinin alametiydi sanirim son olarakta kara balta aliyorum . Ama dedigim gibi takima gore degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.