Şimdi Ara

Rengar Triple Q [Videolu Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redditte gezinirken gördüm ve Rengar playerları için faydalı olacağını düşündüm. Öncelikle videolu anlatımın linki

VİDEO

Şimdi taktiği kısaca özetliyim.
    Öncelikle Triple Q kullanmak için full stack ferocity'ye ( 5 stack ) sahip olmamiz gerekiyor. 5 stack ferocity'ye ulaştıktan sonra ultimizi açıp hedefimizle aradaki mesafeyi kapatıyoruz (atlama'ya yetecek kadar bir mesafe). Şimdi gelelim işin püf noktasına. Ultiyi açtıktan sonra Q skiline basıyoruz ve bastıklan sonra kısa bir süre bekliyoruz. Beklememizdeki amacımız 2 Ferocity biriktirmek. 2 Ferocity'ye ulaştığımız anda rakibimize atlayıp önceden bastığımız Q skilini vurmamız ve ardından seri bir şekilde diğer skilleri [ Q + W + E ] boşaltmamız gerekiyor. Bu sayede daha önceden biriktirdiğimiz 2 Ferocity üzerine combomuzdan gelen 3 Ferocity de eklenecek ve tekrardan 5 Ferocity'ye ulaşacağız. 5 Ferocity'ye ulaşınca videoda da görebileceğiniz üzere Q skilimiz tekrar kullanıma uygun olacak ve tekrar kullanabileceğiz.

Not: Konu Reddit'ten alıntıdır, Türkçe açıklamalar bana aittir. iyi forumlar

• E bunun neresi triple? Q vur, ondan sonra W-E yap diyorsun. Manyah mısın gardaşım sen?
  • İyi anlatmışsın hocam teşekkürler. Bilmeyenler için yararlı olur ama bilmeyen fazla yoktur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında 1 saniyeye düşürürler q yu
  • Sağol gardaş
  • trimbaler- kullanıcısına yanıt
    az ötede oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

E bunun neresi triple? Q vur, ondan sonra W-E yap diyorsun. Manyah mısın gardaşım sen?

Bu combo yaklasik 1-1.5 saniye de gerceklesiyor.

• d0nut kullanıcısına yanıt
    Karşı ADC veya APC'de 1-1.5 saniye armut topluyor evet.
  • şu anda benimde kullandığım ve en stabil olan şekli bu.
  • quote:

Ulti rengari inv. yapiyor farkinda misin

• Son nerften önce yapılıyordu ama qnun kullanma süresi 2 sn olunca bayaa zorlaştı.

• quote:

Kimse olayı anlamadan adc ölür, kaçabilen biri yok böyle bir kombodan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 6 Mart 2014; 16:25:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.