Şimdi Ara

Rengar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rengar oynarken lane de çok iyi oluyorum karşımdaki adamı hep eziyorum fakat takım savaşında filan ultimle daldığım adama tek atamazsam adam kaçıyor ve bende ölüyorum tank gitmeyi denedim ama bukezde damage çok az oluyo ad kastığım zaman çok çabuk eriyorum yardımlarınızı esirgemeyin.

• Tank kastığın zaman üçlü kuvvet alıyormusun peki ?
  • E.H.R kullanıcısına yanıt
    en iyisi offtank ilgilenirsen buildimi atarım artık triple q olayı var garanti adc ye tek atarsın videolarını izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Examus

Tank kastığın zaman üçlü kuvvet alıyormusun peki ?

nope
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChoseonOne

en iyisi offtank ilgilenirsen buildimi atarım artık triple q olayı var garanti adc ye tek atarsın videolarını izle

anlat dostum
  • tek atamayacak durumdaysan ad kastığında biraz bekle savaş başlasın karşıdaki adc biraz damage yesin öyle atla üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 7 Ocak 2014; 16:07:29 >
  • ilk item olarak golda göre kazma yada bf alıyoruz ben genelde bf ye kadar beklerim ölmessem bf den sonra direk vahşi çıkarım sonra bf kanasusamışa çevirim karşımdaki adam göre sunfire yada sprintvisage çıkarım sonra trinty sonra botrk son olarak guardian angel yada randuin

triple q olayına gelirsek 4 stage yapıyosun ulti açıyosun sonra 5 stage olunca q basıoysun o cepte ardından 4 tane dolmasını bekliyosun adc üstüne atlıyosun q ya abanıoysun cepteki q ilk giriyo sonra normal zaten 4 tane vardı normalle beraber 5 oluyo bidaha güçlü sonra adam gg . anlatamasamda böyle işte :D
  • Rengar dediğin tflerde başlarda girmez saten.Canlar azalmaya başlıyınca adc apcye atlarsın temizlersın sıra sıra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.