Şimdi Ara

Rengara nerf geldi diye aglayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu nerf rengari kediye donusturmedi azonce denedim triple q yapilabiliyo tabi eskisi gibi kolay degil zamanlama onemli. Yani rengar olmedi bizimle hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence daha iyi oldu. 6 saniye ikende zaten 2 saniye içerisinde kullanıyorduk, artık noob oyuncular kullanamaz fakat oynamasını bilenler hala oynayabilir.

W gelen buff'u özellikle düşük can iken vereceği heal güzel olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 15 Ocak 2014; 23:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Bence daha iyi oldu. 6 saniye ikende zaten 2 saniye içerisinde kullanıyorduk, artık noob oyuncular kullanamaz fakat oynamasını bilenler hala oynayabilir.

W gelen buff'u özellikle düşük can iken vereceği heal güzel olacak gibi.

Aynen nasil yapildigini yazmiyim de nooblar denemeye calismasin

• rework bekleyin daha vuracaklar ona lane aşaması kesin düşecek rework sonrası özellikle E harrascılar için diyorum bunu bak
  • Vahşet 5 ken ulti basıyorsun. Direk Q basıyorsun. 3 olduğu anda adama atlıyorsun. W-E basıyorsun. Q-Q.

Oldu mu?
  • Videosunu atmıştı biri foruma.

• ben yapamadım bu gün noobum heralde yada karşımda bot yok diyede olabilir.
  • Eskisi kadar kolay olmaz. Ayrıca triple Q yapmak için hesap yapmak gerek. Öyle alışınca hemen olan bir şey değil bu, makrosu da yok.

Esas darbe Evelynn'e vuruldu ve kimseye çaktırmadılar. Ama artık oynayan olursa haline gülünmez de ne yapılır? Hybrid Pen. rünleri gitsen komple, yine de 13'ten fazla gelmiyor. 13 armor pen neye yetecek ulan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

Eskisi kadar kolay olmaz. Ayrıca triple Q yapmak için hesap yapmak gerek. Öyle alışınca hemen olan bir şey değil bu, makrosu da yok.

Esas darbe Evelynn'e vuruldu ve kimseye çaktırmadılar. Ama artık oynayan olursa haline gülünmez de ne yapılır? Hybrid Pen. rünleri gitsen komple, yine de 13'ten fazla gelmiyor. 13 armor pen neye yetecek ulan?

dün turnuvada izlemedin herhalde evelynni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

quote:

Eskisi kadar kolay olmaz. Ayrıca triple Q yapmak için hesap yapmak gerek. Öyle alışınca hemen olan bir şey değil bu, makrosu da yok.

Turnuvanın yeni patch üzerinden olmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

quote:

hala öğrenemedin galiba yeni yama genele kadar turnuvada güncel yama kullanılmıyor
  • quote:

Bence fazla fark olmadı e nin ad ye dönüşmesi.Artık hybrid düşünüyorum ama.

• quote:

Adamlar yama notlarından eksik bilgi vermiş, sanki Evelynn e hybrid kasacaz gibi bir izlenim olusturdular bende ama öyle değil, E si nerf yedi doğru ama early gangte hala etkili, yalnız late game de biraz çöpleşti diyebiliriz, şöyle ki;

Eskiden E si sabit hasar + %50 yetenek gücü ile büyü hasarı veriyor, ortalama 700 ap kasmıs biri sanırım e fullenince 220 vuruyor 220+700x%50= 550 vuruyordu.

Şimdi E si sabit hasar + %100 yetenek gücün ile fiziksel hasarı veriyor, yine 700 ap li olarak yine baz alırsak 220+700=920 saldırı hasarı veriyor, buradaki olay yetenek gücünün tamamını fiziksel hasar olarak karşıya yansıtıyor, olay ise şurada patlıyor, biliyoruz çoğu herolarda defans level a bağlı artarken büyü direnci sabit kalıyor bu da late game de büyü direnci cıkmamıs birini Evelynn ile ağlatmak işten bile olmuyordu. Ancak hemen hemen herkes defans cıktıgını farzedersek ve defansın level a bağlı arttığını düşünürsek late game de Evelynn resmen çöp oldu diyebiliriz, ama early gangte hala iş yapıyor.

Rünlerde armor pent. ve büyü nüfuzu karmasına geçiş şu ara çok mantıklı oluyor bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 16 Ocak 2014; 11:29:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Adamlar yama notlarından eksik bilgi vermiş, sanki Evelynn e hybrid kasacaz gibi bir izlenim olusturdular bende ama öyle değil, E si nerf yedi doğru ama early gangte hala etkili, yalnız late game de biraz çöpleşti diyebiliriz, şöyle ki;

Eskiden E si sabit hasar + %50 yetenek gücü ile büyü hasarı veriyor, ortalama 700 ap kasmıs biri sanırım e fullenince 220 vuruyor 220+700x%50= 550 vuruyordu.

Şimdi E si sabit hasar + %100 yetenek gücün ile fiziksel hasarı veriyor, yine 700 ap li olarak yine baz alırsak 220+700=920 saldırı hasarı veriyor, buradaki olay yetenek gücünün tamamını fiziksel hasar olarak karşıya yansıtıyor, olay ise şurada patlıyor, biliyoruz çoğu herolarda defans level a bağlı artarken büyü direnci sabit kalıyor bu da late game de büyü direnci cıkmamıs birini Evelynn ile ağlatmak işten bile olmuyordu. Ancak hemen hemen herkes defans cıktıgını farzedersek ve defansın level a bağlı arttığını düşünürsek late game de Evelynn resmen çöp oldu diyebiliriz, ama early gangte hala iş yapıyor.

Rünlerde armor pent. ve büyü nüfuzu karmasına geçiş şu ara çok mantıklı oluyor bu durumda.

Şimdi o zaman ründen başka E'ye armor pent. vereceğimiz bir şey var mı?Yoksa hybrid mi kasalım?

• Kardeşim oranlar hala aynı, iyi bak lütfen. %100 AD, %100 AP. Totalde 700 AP kasmış birisi 230 + 700=930 vuruyor. Önceden ben 14 levelken 12 level tristana'ya Ravage ile neredeyse tek attığımı bilirim. Sadece 2 level fark vardı.

Herkes zannediyor ki en güçlü yanı Hate Spike. Öyle değil işte. Şimdi Ravage'ı elimizden aldılar, bunun için Armor pen. kassan bile (LW veya TBC gibi Evelynn'e alınması düşüncesi bile komik eşyalar) bu sefer diğer yetenekler sınıfta kalıyor.

Q'yu da mahvettiler, hatırı sayılır bir hasar vuruyordu yüksek CDR ile. Şimdi o vurana kadar adam kaçar. İlla dibine girmek gerekiyor artık, uzaktan kite yapmak imkansız.

Şu an olacağı söyleyeyim: Evelynn'i Rengar 2 veya Master yi 2 yaptılar.

Hareket hızı artıran pasif var + aktif edince daha da artıyor. %120 AS veren steroid var. Physical damage kassan, yemin ediyorum aynı derecede kasmış bir jax'ın vuracağı hasarı 2'ye katlar aynı sürede.

Eski dizilişler ayyuka çıkacak tekrar. Taa sezon 1 ve sezon 2'deki hibrit/AD ağırlıklı dizilişlerden bahsediyorum. Trinity Force, Rageblade, Gunblade vs.

Bir tek ultiye yaptıkları değişikliği beğendim. Umarım Riot bu hatadan geri döner ve Ravage'i eski haline getirir. Q'yu da en azından 1700-1800 hızında yaparsa ancak Evelynn oynanır hale gelir. Yoksa hero mezarlığına 1 karakter daha eklemiş oldu Riot. (Nefret ediyorum bu adamlardan cidden, ne müşteriye hizmet var, ne bir adam akıllı muhattap alma var, ne de insanların tercihlerine saygı. Her ağlayana meme veriyor Riot, tam bir godaman şirketi oldu çıktı)

• umut var diyosun yani
  • quote:

Kardeşim oranlar hala aynı, iyi bak lütfen. %100 AD, %100 AP. Totalde 700 AP kasmış birisi 230 + 700=930 vuruyor. Önceden ben 14 levelken 12 level tristana'ya Ravage ile neredeyse tek attığımı bilirim. Sadece 2 level fark vardı.

Herkes zannediyor ki en güçlü yanı Hate Spike. Öyle değil işte. Şimdi Ravage'ı elimizden aldılar, bunun için Armor pen. kassan bile (LW veya TBC gibi Evelynn'e alınması düşüncesi bile komik eşyalar) bu sefer diğer yetenekler sınıfta kalıyor.

Q'yu da mahvettiler, hatırı sayılır bir hasar vuruyordu yüksek CDR ile. Şimdi o vurana kadar adam kaçar. İlla dibine girmek gerekiyor artık, uzaktan kite yapmak imkansız.

Şu an olacağı söyleyeyim: Evelynn'i Rengar 2 veya Master yi 2 yaptılar.

Hareket hızı artıran pasif var + aktif edince daha da artıyor. %120 AS veren steroid var. Physical damage kassan, yemin ediyorum aynı derecede kasmış bir jax'ın vuracağı hasarı 2'ye katlar aynı sürede.

Eski dizilişler ayyuka çıkacak tekrar. Taa sezon 1 ve sezon 2'deki hibrit/AD ağırlıklı dizilişlerden bahsediyorum. Trinity Force, Rageblade, Gunblade vs.

Bir tek ultiye yaptıkları değişikliği beğendim. Umarım Riot bu hatadan geri döner ve Ravage'i eski haline getirir. Q'yu da en azından 1700-1800 hızında yaparsa ancak Evelynn oynanır hale gelir. Yoksa hero mezarlığına 1 karakter daha eklemiş oldu Riot. (Nefret ediyorum bu adamlardan cidden, ne müşteriye hizmet var, ne bir adam akıllı muhattap alma var, ne de insanların tercihlerine saygı. Her ağlayana meme veriyor Riot, tam bir godaman şirketi oldu çıktı)

E hocam ben 900 e yakın ap kastığımda 400 lü rakamlar görüyordum E skilinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.