Bildirim
renk atan baskı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
öncelikle hangi makina hangi model onu belirtin. 10 gün çok kısa bir süre bu kadar kısa sürede solmalar ve renk atmaları extrem bir durum elbette solma direnci daha yüksek bir mürekkebe ihtiyacınız var ancak fotoğrafları saklama koşullarındada extrem bir durumun söz konusu olabiliceğini düşüdürdü bana bu kadar kısa sürede renk atmaları yaşanması. güneşle temas etmesin baskılarınız dediğim gibi daha yüksk solma dirençli bir mürekkep kullanın ve mümkünse baskılarınız albümlerde saklayın. makine modelinizi yazarsanız daha net yardımımız olabilir . -
quote:
Orijinalden alıntı: erdem baskı m.
öncelikle hangi makina hangi model onu belirtin. 10 gün çok kısa bir süre bu kadar kısa sürede solmalar ve renk atmaları extrem bir durum elbette solma direnci daha yüksek bir mürekkebe ihtiyacınız var ancak fotoğrafları saklama koşullarındada extrem bir durumun söz konusu olabiliceğini düşüdürdü bana bu kadar kısa sürede renk atmaları yaşanması. güneşle temas etmesin baskılarınız dediğim gibi daha yüksk solma dirençli bir mürekkep kullanın ve mümkünse baskılarınız albümlerde saklayın. makine modelinizi yazarsanız daha net yardımımız olabilir .
Canon ip4850 kullanıyorum. Günese maruz kalma olayı yok. Odanin icinde no4mal bir yerde bekliyor. Orjinal kartus ile bastiklarim 7 yildir her kosulda sorunsuz duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu gunceldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X