Bildirim
Renk Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İyide tır nasıl oluyorda kendi kendine renk değiştiriyor. Açık havada giderken aşınma mı oluyor
Oyununda yada profilinde bir hasar mı oluştu. -
Bende anlamış değildim yeni başladım oyuna tek seferlik işlerde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım para biriktirip volvo fh16 aldım 20 30 km surdukten sonra tır pembe oluyor öyle sinir bozucu bir durumki bütün autosaveleri falan sildim düzelmedi tırı sattım yenisini aldım yine aynı sorun bu gidişle bırakıcam oynamayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elicebinde
Arkadaslar Merhaba çok kötü bir sorunla karsı karsıyayım. Tırımı ıstedıgım renge boyayamıyorum misal tırı siyaha boyadım 20 30 km sonra tır otomatık olarak pembe renge donuyor tırı yeniden boyatmaktan para kalmadı dogru durust. Her seferinde pembe oluyor tır yardım edebilecek olan varsa sevinirim.
Oyun orijinal mi? -
Yok maalesef torrentten ındırmıstım yapılan torrent yorumlarına baktım o torrenti indirenlerdede varmıs o problem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elicebinde
Yok maalesef torrentten ındırmıstım yapılan torrent yorumlarına baktım o torrenti indirenlerdede varmıs o problem.
Sorun ondan galiba en iyisi orijinal oyun satın almak..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X