Arkadaşlar dün oyun oynarken pc birden dondu,sonrasında tekrar açtığımda renklerin ve çözünürlüğün en düşük seviyede yani 4 bit ve 640x480 olduğunu gördüm.Yükseltmeye çalıştığımda ise yükselmediğini gördüm.Driver yanlış yükleme sorunumu diceksiniz,ama durup dururken oldu.Yani birşey güncelleme yada yükleme sonucunda olmadı.Önce format attım,bi 10 dk herşey gayet düzgündü sonra tekrar dondu ve yine eski haline döndü.Ekran kartının orjinal driverinide kurdum oda olmadı.Hatta 5-6 kere format attım :(,Sanırım 4. Format atışımda herşey düzgündü,ama ekran kartı driverini kurunca yine gitti.Ama ekran kartını kurmamda şart..Ekran Kartı Modelim:GeForce 6200,Ekran kartının bozulma ihtimalide var sanırım... Resim(Belki sizde düzgün görünür ne şekilde çeker onuda bilmiyorum):
arkadaşım ilk önce program ekle kaldırdan ekran karti diriver'ını sil sonra aygıt yöneticisine gir ordan ekran kartını kaldır.
ardından güvenli kip'te ekran kartı driver'ını kur . sonra kapat bilgisayarı tekrar normal olarak aç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme