Şimdi Ara

RENKADAŞLAR YAPACAGINIZ TOTEMLER NELERDİR ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Bi arkadaş var bu sefer onu izlemeye çağırmayacam o gelince fener kaybediyor

O arkadaşı biz çağıralım :) Maçı kaçırmasını hiç istemeyiz.
  • Her gol olduğunda biraz soyunacağım
    Babamla maçı izlemeye gideceğiz onla gittiğimiz tüm maçları kazanıyoruz.(Babam GS'li)
  • Bu seneki totemim migrosta maç izlemek 2 maça gittim 4 gol attık bu maçda migrostayım evi arabayı satın Fenerbahçeye yatırın 4 gol garanti veriyorum.
  • Saat 4'te işten çıkıp eve gitmiş olurum. Maç saatine kadar forma ve eşofmanım ile oturup marş dinlerim. O gün herşeyim Sarı-Laciverttir. Pc masaüstü, telefon duvar kağıdı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

evet renkdaşlar yapacagınız totemler nelerdir bi yazın bakem
    ben maçtan 3 gün önce forma giymiyorum maç anında da giymiyorum giyince kaybediyoruz (geçen sene ve bu sene hep öyle oldu) . birde osmanlı tugralı yüzüğüm var onu takmayınca da kaybediyoruz genelde , baroni firirk kullanırken genelde ''b.. atar bu adam'' diyorum ve atıyor
    sizinkileri de alalım

Bende atar dediğim zaman atamıyor hic bisey demezsem atıyor

• Benim totemim babama sövdürmektir kime söverse adam patlama yapıyor en az 1 gol 1 asist oynuyor
  • bende ne zaman selcuk ve bekire mal desem o macta mukemmel oynuyorlar. ve gol atiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

Benim totemim babama sövdürmektir kime söverse adam patlama yapıyor en az 1 gol 1 asist oynuyor

:)
  • Bienvenu'den yana kullanıyorum totemimi TTArena'daki maçta Bienvenu'ye pas gelmişti "o m**'a ne top atıyonuz daha ayakta duramıyor" demiştim. Stoch'a atıp gol atmıştık Her öyle dediğimde Bienvenu adam gibi pas çıkartıyor
  • Sahada maç izlemeye gittiğim zaman Fenerbahçe ile ilgili tek birşey giymiyorum.Sarı-lacivert tonlarını dahi giymiyorum.Sakal-bıyık uzatıyorum, bu hafta dokunmadım.Maça 3 defa 'Yaşa Fenerbahçe' demenden girmem.Devre arasında sadece kahve alıyorum ve sigaramı yakıyorum.Tuvalete gitmiyorum.Bu kadar herhalde tabii anlık yaptığım şeyler de oluyor.
  • Evde köşe takımının en uç kısmında oturuyorum televizyona en yakın tarafta , Turkuaz formayı giyiyorum , Kırlent kucağımda ve devre arası dahil kanal değiştirmiyorum reklamları fln.
  • Arena'daki maçta ters totem tekniğini kullanarak kırmızı gömlek giydim. Maç 1-1 olduğunda ise fatiha başta olmak üzere bildiğim tüm duaları okumuştum.. Totem işin gırgırı aslında.

BOL BOL DUA EDELİM BEYLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Maçı evde izliyorsam genelde maçın başlama düdüğüyle beraber bira açıp içmeye başlıyorum. Maç sonuna kadar 10 adet bira tüketmiş olmam gerekiyor. Ayrıca tüm futbolcuların imzaladığı (her sene yeni bir tane imzalatırım (Platinum Kart sağolsun )) formayı TV koltuğuma koyuyorum (orası boş kalıyor kimse oturmuyor.).

Maçı dışarıda (cafede) izlediğim zaman mutlaka formamı ters giyerim. Adaçayı içerim hep.

Maçı tribünden izlediğim zamanlar ise mutlaka çakırkeyf olmadan maça girmem. Maça girerken "Fenerbahçe'li olmanın gururu bizlere yeter" tezahüratını söylerim. Mp3 oynatıcımdan sürekli tezahürat/marş dinlerim. Tribünde, maç başlamadan evel atkıyı oturduğum koltuğa bağlar, biz gol attığımız zaman tekrar geri alırım. İstiklal marşı okunurken yan dönerim. Takım yeniliyorsa 1 dakika arkamı döner gözlerimi kapatır gol atacağımızı hayal ederim .

Bütün bunları istemsiz olarak yapıyorum artık. Psikopatmıyım neyim .

Zaten bizim taraftar totemcidir. Herkes mutlaka totem yapar. Abartanlarda var ama bozulmasın diye ne yaptıklarını söylemeyeyim .

Hakan hoca kaşıkçı değiliz en azından

• Tarla sürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Maçı evde izliyorsam genelde maçın başlama düdüğüyle beraber bira açıp içmeye başlıyorum. Maç sonuna kadar 10 adet bira tüketmiş olmam gerekiyor. Ayrıca tüm futbolcuların imzaladığı (her sene yeni bir tane imzalatırım (Platinum Kart sağolsun )) formayı TV koltuğuma koyuyorum (orası boş kalıyor kimse oturmuyor.).

Maçı dışarıda (cafede) izlediğim zaman mutlaka formamı ters giyerim. Adaçayı içerim hep.

Maçı tribünden izlediğim zamanlar ise mutlaka çakırkeyf olmadan maça girmem. Maça girerken "Fenerbahçe'li olmanın gururu bizlere yeter" tezahüratını söylerim. Mp3 oynatıcımdan sürekli tezahürat/marş dinlerim. Tribünde, maç başlamadan evel atkıyı oturduğum koltuğa bağlar, biz gol attığımız zaman tekrar geri alırım. İstiklal marşı okunurken yan dönerim. Takım yeniliyorsa 1 dakika arkamı döner gözlerimi kapatır gol atacağımızı hayal ederim .

Bütün bunları istemsiz olarak yapıyorum artık. Psikopatmıyım neyim .

Zaten bizim taraftar totemcidir. Herkes mutlaka totem yapar. Abartanlarda var ama bozulmasın diye ne yaptıklarını söylemeyeyim .

Hakan hoca kaşıkçı değiliz en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

Tarla sürüyorum

RENKADAŞLAR YAPACAGINIZ TOTEMLER NELERDİR ...

yeşermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Bi arkadaş var bu sefer onu izlemeye çağırmayacam o gelince fener kaybediyor

Benim öyle bir arkadaşım olsa döverdim vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

lütfen totem motem safsatalarına inanmayın

uğur-uğursuzluk yahudi inancında vardır, lütfen biz inanıyoruz güveniyoruz yeneceğiz

şu olaya son verin.

Arkadaşı alalım dışarı

aldın mı kendini dışarı...

ya ben sana senenin en başında dedim topik aç diye

maksat işin eylencesiydi.

ama bunu özellikle sanki bir işe yarıyormuş gibi yapman...

inanılmaz ya inanılmaz.

yani sırf bu iş yüzünden Allah ın bize az yaptığını düşünmüyor değilim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.