Şimdi Ara

RENKADAŞLAR YAPACAGINIZ TOTEMLER NELERDİR ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet renkdaşlar yapacagınız totemler nelerdir bi yazın bakem
    ben maçtan 3 gün önce forma giymiyorum maç anında da giymiyorum giyince kaybediyoruz (geçen sene ve bu sene hep öyle oldu) . birde osmanlı tugralı yüzüğüm var onu takmayınca da kaybediyoruz genelde , baroni firirk kullanırken genelde ''b.. atar bu adam'' diyorum ve atıyor
    sizinkileri de alalım

• lütfen totem motem safsatalarına inanmayın

uğur-uğursuzluk yahudi inancında vardır, lütfen biz inanıyoruz güveniyoruz yeneceğiz

şu olaya son verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

lütfen totem motem safsatalarına inanmayın

uğur-uğursuzluk yahudi inancında vardır, lütfen biz inanıyoruz güveniyoruz yeneceğiz

şu olaya son verin.
    totem ne la korkakların işi bu ciddiyim ders sosyaloji
  • quote:

şu olaya son verin.

Arkadaşı alalım dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

Alıntıları Göster
    Maç günü bir yeri ziyaret ediyorum. Her gittiğimde ya derbi kazanıyoruz ya şampiyonluk, bu kez combo olur inşallah. Tarlaları süreceğim yani anlayacağın
    Maça iki gün kaldıktan sonra tüm maddi işlerden çekiliyorum kendimi maneviyata veriyorum
    Bi de geçen hafta TS-Fenerbahçe maçı yapmıştım Pes'te 3-1 bitmişti. şok oldum, bu kez de yapayım diyorum.

Ha ama totem diyorsanhttp://forum.donanimhaber.com/m_60710198/tm.htm

• quote:

RENKDAŞLAR DEMİŞTİM AMA İÇİNDE BİR YERLERDE FENER AŞKI VARSA EYVALLAH

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

şu olaya son verin.

Arkadaşı alalım dışarı

BU ARADA SENDE KAYBOL RENKDAŞ DEDİM

• quote:

şu olaya son verin.

Belki Yahudiyim ? alın bunu dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

quote:

şu olaya son verin.

Belki Yahudiyim ? alın bunu dışarı

Alıntıları Göster
    Ne[M]esis denen elemana temiz bir suikast düzenlesek, en büyük totem o olur benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Ne[M]esis denen elemana temiz bir suikast düzenlesek, en büyük totem o olur benim için

Alıntıları Göster
    Bi arkadaş var bu sefer onu izlemeye çağırmayacam o gelince fener kaybediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Alıntıları Göster
    rakip takıma iddaa oynamak. 1 hafta boyunca arkadaşlarıma biz birşey yapamayız handikap oynayın size derim. maçta yenilmişiz gibi izlemek .

son 3 dakika izlememek

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

rakip takıma iddaa oynamak. 1 hafta boyunca arkadaşlarıma biz birşey yapamayız handikap oynayın size derim. maçta yenilmişiz gibi izlemek .

son 3 dakika izlememek

Alıntıları Göster
    Uğurlu boxerımı giydim, sakalları (?) kestim. Maç gününe kadar üzerimdeki hiçbir kıyafeti değiştirmiycem. İlk gol olana kadar arkamı televizyona dönüp öyle oturucam. Cafede haberleşme imkanı olursa gidip tuvalette gol olmasını da bekleyebilirim. O anki durumuma bağlı.

• Foruma Senegal'i eleyen, kupa+ligde bizi finake ulaştıran akrostiş şiir totem konumu açacağım.
    İçim rahat etsin. Son BJK maçına açmadım yenildik mesela.

Nemesiz'in eline su dökemeyiz ama öğreniyoruz işte birşeyler, sezon bitsin özel ders alacağım kendisinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Foruma Senegal'i eleyen, kupa+ligde bizi finake ulaştıran akrostiş şiir totem konumu açacağım.

Nemesiz'in eline su dökemeyiz ama öğreniyoruz işte birşeyler, sezon bitsin özel ders alacağım kendisinden.

Aynı şiiri uplarsan tabi yeniliriz. Trabzon maçında yeni yazdın ne güzel koyduk ama. Hatta o konuya da ben yazmıştım yeni şiir bekliyoruz diye. Maç günü gs için yazmanı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaninei

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Foruma Senegal'i eleyen, kupa+ligde bizi finake ulaştıran akrostiş şiir totem konumu açacağım.

Aynı şiiri uplarsan tabi yeniliriz. Trabzon maçında yeni yazdın ne güzel koyduk ama. Hatta o konuya da ben yazmıştım yeni şiir bekliyoruz diye. Maç günü gs için yazmanı bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Maçı evde izliyorsam genelde maçın başlama düdüğüyle beraber bira açıp içmeye başlıyorum. Maç sonuna kadar 10 adet bira tüketmiş olmam gerekiyor. Ayrıca tüm futbolcuların imzaladığı (her sene yeni bir tane imzalatırım (Platinum Kart sağolsun )) formayı TV koltuğuma koyuyorum (orası boş kalıyor kimse oturmuyor.).

Maçı dışarıda (cafede) izlediğim zaman mutlaka formamı ters giyerim. Adaçayı içerim hep.

Maçı tribünden izlediğim zamanlar ise mutlaka çakırkeyf olmadan maça girmem. Maça girerken "Fenerbahçe'li olmanın gururu bizlere yeter" tezahüratını söylerim. Mp3 oynatıcımdan sürekli tezahürat/marş dinlerim. Tribünde, maç başlamadan evel atkıyı oturduğum koltuğa bağlar, biz gol attığımız zaman tekrar geri alırım. İstiklal marşı okunurken yan dönerim. Takım yeniliyorsa 1 dakika arkamı döner gözlerimi kapatır gol atacağımızı hayal ederim .

Bütün bunları istemsiz olarak yapıyorum artık. Psikopatmıyım neyim .

Zaten bizim taraftar totemcidir. Herkes mutlaka totem yapar. Abartanlarda var ama bozulmasın diye ne yaptıklarını söylemeyeyim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Maçı evde izliyorsam genelde maçın başlama düdüğüyle beraber bira açıp içmeye başlıyorum. Maç sonuna kadar 10 adet bira tüketmiş olmam gerekiyor. Ayrıca tüm futbolcuların imzaladığı (her sene yeni bir tane imzalatırım (Platinum Kart sağolsun )) formayı TV koltuğuma koyuyorum (orası boş kalıyor kimse oturmuyor.).

Maçı dışarıda (cafede) izlediğim zaman mutlaka formamı ters giyerim. Adaçayı içerim hep.

Maçı tribünden izlediğim zamanlar ise mutlaka çakırkeyf olmadan maça girmem. Maça girerken "Fenerbahçe'li olmanın gururu bizlere yeter" tezahüratını söylerim. Mp3 oynatıcımdan sürekli tezahürat/marş dinlerim. Tribünde, maç başlamadan evel atkıyı oturduğum koltuğa bağlar, biz gol attığımız zaman tekrar geri alırım. İstiklal marşı okunurken yan dönerim. Takım yeniliyorsa 1 dakika arkamı döner gözlerimi kapatır gol atacağımızı hayal ederim .

Bütün bunları istemsiz olarak yapıyorum artık. Psikopatmıyım neyim .

Zaten bizim taraftar totemcidir. Herkes mutlaka totem yapar. Abartanlarda var ama bozulmasın diye ne yaptıklarını söylemeyeyim .

Alıntıları Göster
    beyler çok pis bir totemim var burada tabii ki açıklamayacağım hatta kimseye söylemiyorum, bozulmasın diye. son gs maçında denedim %100 verim aldım. bu maçtada deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: I907

beyler çok pis bir totemim var burada tabii ki açıklamayacağım hatta kimseye söylemiyorum, bozulmasın diye. son gs maçında denedim %100 verim aldım. bu maçtada deneyeceğim

Alıntıları Göster
    bir tane daha var maç sırasında tuvaletim gelirse gittigimde %50 gol atıyoruz ama tuvalete giderken bu totem aklıma gelirse olmuyor unutmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

bir tane daha var maç sırasında tuvaletim gelirse gittigimde %50 gol atıyoruz ama tuvalete giderken bu totem aklıma gelirse olmuyor unutmam lazım

Alıntıları Göster
    Maç esnasında telefona gelen mesajlara bakınca Galatasaray maçlarını alamıyoruz. Trabzon maçında risk budur dedim telefonu aldım elime ama kazandık o maçı :) Dolayısıyla maç bitene kadar telefona bakmamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

son 3 dakika izlememek

• quote:

Orijinalden alıntı: adt1

quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

son 3 dakika izlememek

Alıntıları Göster
    Maç öncesinde Jelibon yiyorum. Maç günü maç saatine kadar ya da evden çıkana kadar FB battaniyem sürekli sırtımda olur. Kahvaltı yaparken bile. Tüm gittiğim GS maçlarının biletlerini ve 18. şampiyonluk kutlamalasının biletini tek tek öperim. Evden çıkarken de annem muhahhak inşallah kazanamazsınzı der ve evden çıkarım

• quote:

sosyaloji ne olaki benim okudugum bölüm sosyoloji ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.