Merhaba! HP LaserJet Pro CM1415fnw Renkli Çok İşlevli Yazıcı (CE862A) bu yazıcıyı almaya karar verdim. Hp 'nin yeni çıkan bi modeli. Toneri hakkında sorduğumda dolum yapılmıyormuş ancak yakın zamanda yapılır diyolardı. Sizce doğru bir seçim yapmışmıyım? Başka marka/model tavsiyeleriniz varmı? Yazıcı-tarayıcı-fotokopi ve renkli mutlaka olacak özellikler. Yada HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One Yazıcı (CM756A) bu ürünümü alsam? Bundada tüm özellikler var ancak kartuşlu. Yalnız kartuş sistemi daha farklı, lazer yazıcıdan bile daha ucuz oluyormuş. Karaar veremedim. Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar.. :)
Yakın zamanda yapılır kısmını dikkate almayın bence, sağlıklı dolum yapıldığını bildiğiniz bir ürünü tercih edin sonra toneri, kartuşu elinizde kalır yenisine verdiğiniz masrafla yeni yazıcı alırsınız.
Bencede yakında dolar demelerine inanmayın kaldiki artık bu tip mağazalarda dolmayan kartuş toner dolduran makinaları bile doluyor diye satıyorlar işin ucunda prim olunca yada patron bu makinalara ağırlık verin bunlar bu hafta sonu satılacak bitecek deyince satış temsilcisi arkadaşlar herşeye dolar diyor örnek xerox 6121 :) siz dolumundan emin olduğunuz makinayı alın kafanızda soru işareti kalmasın