Şimdi Ara

RENKLİ lazerde Samsung mu HP mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar renkli bir lazer yazıcı almak istiyorum. fakat kafamda birçok soru var.
    Bütçeye uygun olarak Hp1600 ve Sansung clp300 modellerini düşünüyorum.
    Öncelikle toner dolumları hangisi için daha az sorunlu?(malum yenisi yazıcıdan pahalı)
    çıktı kalitesi durumundan nasıllar? özellikle fotoğraf baskısı almak için!

yazıcıda kendini ispatlamış HP mi?
    kendini ispatlamış marka SAMSUNG mu?

• bence hp almanı tavsiye ederim suna dikkat et kartuşların ustunde cıp olmasın
  • ben hp 1600 aldım. 200 ytl civarına bulabilirsin. orj kartuşları 100-150ytl civarında. 4 kartuş kullanıyor, ilk gelenle 1000sf yazabiliyorsun. sonradan alınanla ya da doldurma kartuşlar ile 2500sf yazılıyormuş. nette aradım, kartuşun tanesini chip dahil 35 ytl' ye dolduruyorlar. zaten hp kartuşu diger markalara göre çok daha yaygın bir şekilde doldurulabiliyor. orj' inin yarı fiyatına "muadil kartuş" da bulunabiliyor. ben, hem fiyatı epey düşük olduğu ve hem de dolumda sorunsuz ve kolay erişilebilirliğe sahip olduğu için hp 1600' ü tercih ettim, tavsiye de ederim.
    saygılarımla.
  • açıklamaların için teşekkürler elmacı
    bu konuyu açtıktan sonra son birkez daha gezdim piyasayı birkaç yere toner dolumu için fiyat sordum kocaelideyim ve fiyatlar 45-50 ytl/kartuş aralıklarında. haftasonları ist da oluyorum genellikle. mecidiyeköyde bu işi 35ytl ye yapan kaliteli güvenilir biyer varmış artık orada dolum yaptırırım.
    tercihimi HP den yana yapmaya karar verdim. fiyatı 200 ytl ye kadar düşmüş. 12 aya kadar da taksit imkanı var(Mavi Bilgisayar).
  • Hp bu sektörde kendini kanıtlamıştır
  • arkadaşlar vatan bilgisayardan hp 1600ü aldım sonunda. %25 indirim vardı ayrıca +%8 indirim 5 taksitle advantage card a kampanya vardı 20 nisan a kadar. kdv dahil 186ytl ye aldım. herkese tavsiye ederim. yeni kampanyalar da olacaktır bundan sonra
  • bie kere yazıcı deyince aklıma hamen hp gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.