Benim araca takılan lpg mormal sistem , sıralıya çevirmek gibi bir niyetim yok ama -son cümlede bahsettiğin , araçlara sıralı sistem özelliği kazandıran husus hakkında forum dan bilgi edinebilirmiyim.
Arkadaşlar benimde concorde var, motor soğukken rolanti düzensiz gaza basmazsam direk stop ediyor. ama motor ısınınca normale dönüyor. bundan nasıl kurtulabilirim. hava soğukkende saat gibi çalışmasını nasıl sağlayacağım motor soğukken ilk çalışmada.. teşekkürler yardımlarınız için
R 21 Concorde lerin Rolantisini bozan Sebepler 1-Bujiler.( Çok Önemli. Mutlaka araca Fırmaların Önerdiği Buji Modeli Takılmalı.) 2-Lpg Mixerli ise Renix Emulatör Takılmalı. 3-Renix Emülatörün Beyaz kablosu.(Tps Ucu.) Kesinlikle Takılmamalı dır.(Çok Önemli.) 4-Rolantı Regulatörüne Gaz hortumu bağlanmalıdır. Yukarda Saydığım işlemler yapılırsa Araçlarınızda Rolantı sorunu olmaz. Kendi aracımda bu sorunu yaşadım bu şekilde çözümledim Rolantı Sorunu Olan Arkadaşlarla Bu bilgiyi Paylaşmak istedim. Erdoğan Mahmut Çomoğlu ve Muhammet SAFİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme