Bildirim
Reno 4 Pro mu ? Mi 11 Lite 8 GB mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Reno 4 Pro tokatlar fakat Xiaomi Poco X3 Pro'ya da göz atın derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Poco kaba geliyor. Reno 4 pro da kasma takılma yazılımsal sıkıntı vs oluyormu? Özellikle 11 güncellemesi sonrası. Oyun oynamıyorum. Youtube sosyal media mailler e bakmak müzik dinlemek (kulaklıkla) için kullanıyorum.
Birde devamlı evde ve arabada bluetooth üzerinden kullanoyprum kopma vs oluypr mu?
Kullanıyorsanız bilgi verirseniz sevinirim.
Xiaomi Poco istemiyorsunuz fakat şuan en iyi oyun telefonu Xiaomi Poco X3 Pro. Ama Oppo Reno'yu da es geçmeyelim, Oppo'da öyle bir sıkıntı olmaz bende Oppo kullanıyorum yağ gibi akıyor telefon, şiddetle tavsiye ederim.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
hepsiburada'da oppo reno 4 pro'nun fiyatı baya düşmüş tercih edilebilir gibi geldi bana? siz ne dersiniz? o fiyat bandında öneriniz ne olur?
-
Oppo pişman etmez hocam emin olun, tercih edebilirsiniz.
Reno 5 Lite'ı da tercih edebilirsiniz o da güzeldir.
Xiaomi oppo'dan daha kötü yazılımda. Bence ikisinide es geçin, a52 alın onun yerine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X