Şimdi Ara

RENO 9 KAC KİŞİ TASIYABİLİR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Klondike

Benimkinde voltran lpg var.şehir içi 150-160 gibi yakıyor ama araba eş..ğe döndü,nerdeyse
    100-110 km.yi geçmiyor.Arabanın o eski benzinli halini özlüyorum.

hocam amma yaptın be.yemin ederim benim araba şuan 180 km yi rahat görüyor.110 dediğin nedir.benim eski serçeden bile yavaş
  • bence 8kişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Toros yuklu kamyon ceker beee

• biz reno 9 a 8 kişi bindik istanbuldan yalovaya giderken hiç bi sorunla karşılaşmadık!!!
  • Y O R U M S U Z

RENO  9 KAC KİŞİ TASIYABİLİR

• BUNLARDA YORUMSUZ

• ben 70kg +önsağ koltuk:55+80+ arka koltuk: 6kişi 100+75+75+80+65+80=680kg bindik brodwaye en son 3.viteste 5500devirde 90 gördüm motor patlıcak diye korktum durmak için freni köklememe ramen çok zor durdum kaza yapmadııma çok şükrediyorum
  • 16 kişilik orta okul futbol takımın bindiğini gözlerimle ğördüm.beden hocası direksiyonda, 3 kişi bagajda geriside arabanın içinde. şehir stadından okula kadar geldi.3-4 km kadar arası.orta son talebesi çocuklar küçük tabi ama 16 kişi sonuçta......
  • pikniğe giderken 7 kişi bagaj full dağa taşa girmek zorunda kaldık bi sorun çıkarmadı
  • Benim de rekorum 7 kişi...Fren mesafesini dikkate alarak kullandıktan sonra herhangi bir sorun çıkarmıyor.Malum R9 altı yüksek bir araç zaten.
  • Biz 6 kişi bindik yayla yollarında gelirken egsozu bırakmışız bi yerlerde Sonra dewam ettik yola tabii...
  • reno 9 a 6 kişi binmiştik 95 te fairwaya. bir şey olmadıydı 1.6 ydı araç iyi çekiyordu hemde

ama geçen sene clioya 6 kişi sığdırdım 300 metre gittim attım hepsini arabadan. yokuşu zar zor çıktı 1. viteste(yokuş ta 10 metrelik)
  • 9 KİŞİ HHAAA....
    700 KG KOLTUĞU YATIRDIM ATTIM DESEN İNANMAK DAHA KOLAY OLURDU....

9 KİŞİNİN HELE HELE YETİŞKİN 9 KİŞİNİN BİNMESİ .......
    BİNEK BİR ARABA TAŞ ÇATLASIN 6 KİŞİ ALIR ODA ŞEHİR İÇİNDE ....
    ÇOCUK DESEN NEYSE 10 TANE ÇOCUKTA BİNER.....
    quote:

Orjinalden alıntı: musclecar

ben 70kg +önsağ koltuk:55+80+ arka koltuk: 6kişi 100+75+75+80+65+80=680kg bindik brodwaye en son 3.viteste 5500devirde 90 gördüm motor patlıcak diye korktum durmak için freni köklememe ramen çok zor durdum kaza yapmadııma çok şükrediyorum

• torosa boşuna traktör demiyorlar brodveyde onun kardeşi...................
  • abi olay zaten ulaşım amaçlı deildi.Arkadaşın biri benden anahtarı aldı sonra ne olduunu anlamadan arabada 8 kişi gördüm ve mecburen onlara bi tur attırmak zorunda kaldım.zaten 2km falan gittik. Ayrıca sümbülle 7kişi bursadan gemliğe gitmiştik pek rahat olmasada kazasız belasız gittik.
  • Taşımaya kalırsa 10 kişi de taşr ama,,,,,

Sen 4,,En fazla 5 kişi binmelisin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.