Benimkinde voltran lpg var.şehir içi 150-160 gibi yakıyor ama araba eş..ğe döndü,nerdeyse 100-110 km.yi geçmiyor.Arabanın o eski benzinli halini özlüyorum.
hocam amma yaptın be.yemin ederim benim araba şuan 180 km yi rahat görüyor.110 dediğin nedir.benim eski serçeden bile yavaş
bence 8kişi
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
Toros yuklu kamyon ceker beee
biz reno 9 a 8 kişi bindik istanbuldan yalovaya giderken hiç bi sorunla karşılaşmadık!!!
Y O R U M S U Z
BUNLARDA YORUMSUZ
ben 70kg +önsağ koltuk:55+80+ arka koltuk: 6kişi 100+75+75+80+65+80=680kg bindik brodwaye en son 3.viteste 5500devirde 90 gördüm motor patlıcak diye korktum durmak için freni köklememe ramen çok zor durdum kaza yapmadııma çok şükrediyorum
16 kişilik orta okul futbol takımın bindiğini gözlerimle ğördüm.beden hocası direksiyonda, 3 kişi bagajda geriside arabanın içinde. şehir stadından okula kadar geldi.3-4 km kadar arası.orta son talebesi çocuklar küçük tabi ama 16 kişi sonuçta......
pikniğe giderken 7 kişi bagaj full dağa taşa girmek zorunda kaldık bi sorun çıkarmadı
Benim de rekorum 7 kişi...Fren mesafesini dikkate alarak kullandıktan sonra herhangi bir sorun çıkarmıyor.Malum R9 altı yüksek bir araç zaten.
Biz 6 kişi bindik yayla yollarında gelirken egsozu bırakmışız bi yerlerde Sonra dewam ettik yola tabii...
reno 9 a 6 kişi binmiştik 95 te fairwaya. bir şey olmadıydı 1.6 ydı araç iyi çekiyordu hemde
ama geçen sene clioya 6 kişi sığdırdım 300 metre gittim attım hepsini arabadan. yokuşu zar zor çıktı 1. viteste(yokuş ta 10 metrelik)
9 KİŞİ HHAAA.... 700 KG KOLTUĞU YATIRDIM ATTIM DESEN İNANMAK DAHA KOLAY OLURDU....
9 KİŞİNİN HELE HELE YETİŞKİN 9 KİŞİNİN BİNMESİ ....... BİNEK BİR ARABA TAŞ ÇATLASIN 6 KİŞİ ALIR ODA ŞEHİR İÇİNDE .... ÇOCUK DESEN NEYSE 10 TANE ÇOCUKTA BİNER.....
quote:
Orjinalden alıntı: musclecar
ben 70kg +önsağ koltuk:55+80+ arka koltuk: 6kişi 100+75+75+80+65+80=680kg bindik brodwaye en son 3.viteste 5500devirde 90 gördüm motor patlıcak diye korktum durmak için freni köklememe ramen çok zor durdum kaza yapmadııma çok şükrediyorum
torosa boşuna traktör demiyorlar brodveyde onun kardeşi...................
abi olay zaten ulaşım amaçlı deildi.Arkadaşın biri benden anahtarı aldı sonra ne olduunu anlamadan arabada 8 kişi gördüm ve mecburen onlara bi tur attırmak zorunda kaldım.zaten 2km falan gittik. Ayrıca sümbülle 7kişi bursadan gemliğe gitmiştik pek rahat olmasada kazasız belasız gittik.
Taşımaya kalırsa 10 kişi de taşr ama,,,,,
Sen 4,,En fazla 5 kişi binmelisin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme