Şimdi Ara

RENO 9 KAC KİŞİ TASIYABİLİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 KİŞİ bindik kilolu kullanımdan sonra altlardan biseyler hissetmeye basladım amartisörmü zarar gördü yada balansmı bilmiyorum bir binmede böyle araba zarar görecekse hayret

• 6x70 kilo dersek: 420kg
    eğer kilolu derken 90kg diyorsan 6x90=540 kg yapar...

ben 380 kg yük+2 yetişkin(70+70=140kg) toplamda 520kg'a kadar hiç bir problem yaşamadım.ama temkinli ve son derece hassas kullandım.
    sonuçta bu araçların belirli bir taşıma kapasitesi var.üzerine binen her kg zarar demektir.birde aracın yıpranmışlık durumu önemli.parçalar ömrünü tamamlıyor yavaş yavaş.daha nazik olmak gerekir
  • Renault 9 bilmem ama Renault 12 Toros 6 kişi( full bagaj hatta arabanın içinde de bişeyler vardı yani tampon yere değecek nerdeyse İstanbul'dan Samsuna geldi. Araba tık yok. Valla çok sağlam araba .
  • Tecrübe meselesi
  • walla benim arabaya 7 kişi bindi bi halt olmadı...
  • ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA KAFAM KARIŞIK O YÜZDEN SORMAK İSTİYORUM SİZİN RENO 9LARINIZ NE KADAR YAKIT YAKIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: renaultt

Renault 9 bilmem ama Renault 12 Toros 6 kişi( full bagaj hatta arabanın içinde de bişeyler vardı yani tampon yere değecek nerdeyse İstanbul'dan Samsuna geldi. Araba tık yok. Valla çok sağlam araba .

Ben Torosa öne ben dahil 3 kişi arka koltuğa 4 kişi bagajada 2 kişi Toplam = 9 kişi attım yaklaşık git gel 100km yol gittim. Gerçekten sağlam araba. Fakat dönüşte Trafik Polisine takıldık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu dışı olcak ama (en azından süspansiyon-taşımayla ilgili) R9 ve R19 lardaki yaylar aynı mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: anjinsan75

quote:

Renault 9 bilmem ama Renault 12 Toros 6 kişi( full bagaj hatta arabanın içinde de bişeyler vardı yani tampon yere değecek nerdeyse İstanbul'dan Samsuna geldi. Araba tık yok. Valla çok sağlam araba .

Ben Torosa öne ben dahil 3 kişi arka koltuğa 4 kişi bagajada 2 kişi Toplam = 9 kişi attım yaklaşık git gel 100km yol gittim. Gerçekten sağlam araba. Fakat dönüşte Trafik Polisine takıldık

Renault Toros

• quote:

Orjinalden alıntı: cotech

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA KAFAM KARIŞIK O YÜZDEN SORMAK İSTİYORUM SİZİN RENO 9LARINIZ NE KADAR YAKIT YAKIYOR

şehiriçi tam 125 ykr yaktı.bayramda fulledim.
  • nasıl basarıyorsunuz 125 yakmayı anlattında bizde yararlanalım ben dur kalkısın cok oldugu eskisehirde 200 yakıyorum
  • Bizim arkadaşLar birgün faküLteden yemeğe giderLerken bir Europa'nın içine şöför dahiL 12 kişi bindiLer
    Binen adamLar da öyLe ufak tefek değiL, yarma gibi, kimisi kiLoLu adamLar
  • quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

Bizim arkadaşLar birgün faküLteden yemeğe giderLerken bir Europa'nın içine şöför dahiL 12 kişi bindiLer
    Binen adamLar da öyLe ufak tefek değiL, yarma gibi, kimisi kiLoLu adamLar

bende de Europa var halı sahaya takımla gidiyoduk (6 kişi) Bi de otostop çeken biri vardı yolda ona durmuştuk

• quote:

Orjinalden alıntı: mavim12

nasıl basarıyorsunuz 125 yakmayı anlattında bizde yararlanalım ben dur kalkısın cok oldugu eskisehirde 200 yakıyorum

hocam renault 9 fun club forumuna gir ordada sordular.hepsini yazdım.
  • reno 9 bızdede var ama 200 den asagı yakmıyor...puf noktasının lınkını banada atsanıza
    :(
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anjinsan75

quote:

Renault Toros

Bence Renault' un ürettiği en dayanıksız otomobili Renault 9. Ben Torosçu olduğumdan farkı daha iyi anladım. Yalnız Renault' un en berbat arabası piyasadaki çoğu otomobilden daha iyidir. En azından Broadway'ı dağa, taşa sürebiliyoruz. Bu şartlar altında piyasası da beklenenin üzerinde oluyor.
    Renault 12TR üretilmeye devam etseydi Broadway bu kadar tutmayabilirdi. Otomatik vites de seçimi etkiler.

• Toros yuklu kamyon ceker beee
  • biz torosla 8 kişi artı arka bagaj full dolu eşyalarla dolu ve de arka tamponun yerle mesafesi 12 cm ile ve de
    ara sıra yere carparak gitti baya bi yol gittik - - yani toroslar sağlam abi yaw ya da bizdeki sağlam bilemiyorum artık
    inanır mısınız bılmem ama araba yokuş u o halıyle bile çıkmam demiyor çıkıyor zorlamayın artık demiyor yani,, bilmem
    anlatabildim mi

• bizim rekor nissan nx coupe ye 8 kişi binmekti :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

bizim rekor nissan nx coupe ye 8 kişi binmekti :)

Başka markalara geçersek 26 kişi Citroen 2CV' ya bindiler ve otomobil hareket etti.(Dandik falan demeyin. Ördek de olsa otomobil sonuçta)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.