Şimdi Ara

Reno clio 1.5 dCi 90bg icon + look paketi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç iyi hoşta yaşam alanı dar ya. Boguluyor insan içinde.
    Tek yasiyosan ve zayif ve kısa isen isini görür.
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun güzel araç
  • Look paketi ile nasıl donanımlar geliyor bilmiyorum ama tahminimce dıştan krom kaplamalar daha büyük jant gibi şeylerdir diye düşünüyorum, eğer öyle değil yağmur sensörü vb donanımlar için ise kesinlikle değer 3 bine.

İkinci söyleyeceğim şey ise arabayı kullandınız mı bilmiyorum fakat benim arkadaşımda vardı bu arabanın 1.2'si ve gayet güzel bir araba, çok hoş, kullanımı çok çok rahat bir araba, direksiyonu pamuk gibi zaten ancak; araç biraz kullanışsız, yeterli saklama alanları vb yok, küçük, arka diz mesafesi yetersiz... ama onun dışında gayet güzel bir araç. bende 2006 clio var, onda da 1.5 dCi motor var 65 hp'lik yakıtı ve sorunsuzluğu beni mutlu ediyor, yağını suyunu eksik etmedikten sonra bi sıkıntı çıkartmıyor allahın izni ile, şimdiye kadar sadece egzantrik sensörünü değiştirdim, o da muhtemelen benim araçtan başka araçlara takviye kablosu attığımda falan oldu diye tahmin ediyorum, bi kere de akü bitmişti o zaman da olabilir, yani tamamen kullanıcı hatası, çok güzel bir motor, yakıtı da az, kaçışı da çok güzel....

Son söyleyeceğim şey ise şu; 60 bin lira gibi bir para vereceksiniz sonuçta, az bir para değil, 2-3 gün galerileri gezip teklif almanızda fayda var, çok daha güzel fırsatlar ve araçlar çıkabilir karşınıza, güzelce bir dolaştıktan sonra kendi kararınızı siz verin.

• Çok gezeceksen dizel al, gezerken konfor da olsun rahat ediyim de dersen dizel+ototmatik al, sıfır araca verilecek para herkesin bütçesine gore değişir aracı sevdiysen al gitsin. Yaza 65 fiyat çekerler.

• Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir tercih bence. Güle güle kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 dCi Joy paket beyaz manuel olanını Mayıs ayında dayım 40,000 TL'ye aldı, bence o parayı bile zar zor hak eder ancak şu an B sınıfı otomobiller arasında Clio 4 kadar sevimli ve mantıklı başka bir model de yok. Ben sizin yerinizde olsam bütçeyi biraz zorlar Leon bakardım, bu paralar B sınıfına verilmemeli.

Hani şöyle bir tüyo vereyim, genelde kızlar Clio'yu beğenmezler ama çoğu kız özellikle kırmızı renk olanlarına bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

60 bine bu donanımda c sınıfı bir dizel yazında millet neye itiraz ettiğinizi anlasın bu forumun %90 ı post kasıyor bence.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-rakipsiz-donanim-fiyatla-yeni-kia-ceed-5%2C700tl-nakit-indirimli-249890719/detay

İlan ile bir ilgim yok ama şu an en makul f/p aracı kia ceed sanırım.

• En yakın arkadaşımın arabası olur kendileri. 17" jantlar sıkıntılı. Dikkat etmek gerekiyor. Kısa surede 2 lastik balon yaptı. 16ya geçmeyi düşündü ama kırmızı renkli 17lik jantlarına kıyamadı. Konforu sınıf standartlarında. Yol tutuşu iyi, lastiği göz önünde bulundurunca ıslak zeminde dikkat etmek gerekiyor tabi. Çekişi iyi en önemlisi de gerçekten ekonomik bir araba. Araba gerçekten albenili olmuş. Siyahta kırmızı detaylar çok güzel duruyor. B sınıfı için ciddi bir para ama en azından eksiği yok.
    Şöyle ki üst sınıf almak istediğinizde benzinli olsa çok yakacak, atmosferikse performans alamayacaksınız. Bomboş araba almak durumunda kalacaksınız. İkinci el deseniz ilanların yarısından sahtekarlık akıyor ki o piyasa da çok iç açıcı değil. Yani eleştirmek kolay ama iş ciddiye binince gerçekten alternatifler azalıyor.
    B sınıfı HB olarak çok iyi bir seçenektir neticede. Şimdiden hayırlı olsun seçiminiz ne olursa.

• Plastik renodan araba alınmaz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio satışlarda sınıfı içerisinde her zaman ilk 2 ye oynuyor.
    Buda aracın yedek parça-işçiliğinden anlayan usta-bakım maliyeti-yüz aşinalığı-ikinci el gücü... Vb. Sağlıyor.

Sıfır almaktansa az km'li almak her zaman hemen hemen her model de daha mantıklı olabiliyor..
    Konuda ki genel itirazda bu yüzden çoğunlukla.

Yakıt olarak emsal olabilecek araçlardan bir çoğu kağıt üzerinde yakıt tüketimi belirtmişselerde bunu tutturmakta dci daha başarılı...
    Yani az yakıyor neredeyse ki abartmıyorum..
    Yamaha ybr 125 cc. Motorsiklet ile.120 kuruş civarı yakarken megane2 80'lik dci 130-140 kuruş yakmakta.aşağı yukarı.

26 lt. Dizel ile dolu araba 650 km. Yol rahat yapıyor.gerisini siz hesaplayın.
    Ybr ye aldığı 45-50 liralık benzinle 340-380 km yol yapmaktayım...

Fabrika verilerini tutturmakta zorlanmıyor.yani anlatmak istediğim...
    Şu piyasada icon paketli bir clioya zannımca 50-54 arası verirdim şahsımca...

Donanımsız dacialara 42-47 fiyat istenen yerde normal gibi.zaten bizim ülkede ki piyasayıda dci sayesinde satıyordur dacia zannımca...

Nasılki multijet sayesinde linea liderlikleri bırakmıyor ise...

• Uçan teneke. Allah göstermesin en ufak derbede kasa falan kalmıyor.
  • Geçen ay 2 günlüğüne kiraladık Icon donanımlı olanını. Bizim 2015 fluence'den sonra bir garip geldi ama hızlanması falan çok iyi, sivas'ta hep 130-150 arası gidip geldim 2 gün boyunca mazot bitmiyor arkadaş. Fluence'de teneke falan diyorlar kazalarında hiç ölümlü sonuçlanan kaza olmadı şu ana kadar gördüğümde. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Eller serbest işini çok seveceğinize eminim.
  • Teshir aracini alacaksaniz neden ikinci ele bakmiyorsunuz. İllaki clio diyorsaniz malum ilan sitesinde yeni model dusuk km mevcut.

Diger arkadaslarinda dedigi gibi,butcenize uygun clio yerine sifir civic veya ikinci el 2014 veya 2015 civic bulmak mumkun.

Son olarak butceniz yetmese bile arac bayileri yil sonu faizsiz kredi yarisindalar.

Karar sizin karariniz, her malin alicisi vardir mutlaka, lakin clio icin bahsettiginiz butce herkese fazla ve gereksiz gelir.

• attci kullanıcısına yanıt
    hocam ben dizel icon 19 binde ve 15 aylık aracı 44 bine aldım. şu an 46-48 civarı. o zaman sıfırı 55 ti. indirim yapmamışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Plastik renodan araba alınmaz hocam

Ne Reno marka aracım var ne de Subaru dışında bir markaya özel sempatim var. Ama laf olsun diye konuşmayın arkadaşım. Açıklayın, gerçekten doğru olan bir düşünce varsa faydalanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Nisanda yeni kasa geliyor ellerinden çıkartmak istiyorlar yıl sonu bahanesiyle.Araç zaten 67.500 Forumdan 64-65 e fiyat alanlar vardı R-link eklimiydi emin değilim ama.

hocam megane 4 yaklaşık 1 senedir çıktı fuarda görüldü lansman yapıldı vs dediler şubatta gelecek. makyajlı clio için herhangi birşey yok ortada nisanda geliyor diyorsunuz. gerçekliği tartışılmaz bir kaynak varsa alabilirmiyim?
  • 2. elde çok değer kaybeder. Dizelden tasarruf edeyim derken, satarken büyük zarar edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan5656

quote:

Nisanda yeni kasa geliyor ellerinden çıkartmak istiyorlar yıl sonu bahanesiyle.Araç zaten 67.500 Forumdan 64-65 e fiyat alanlar vardı R-link eklimiydi emin değilim ama.

hocam megane 4 yaklaşık 1 senedir çıktı fuarda görüldü lansman yapıldı vs dediler şubatta gelecek. makyajlı clio için herhangi birşey yok ortada nisanda geliyor diyorsunuz. gerçekliği tartışılmaz bir kaynak varsa alabilirmiyim?

Makyajlı Clio demedim nasıl okudunuz acaba yazıyı ? Megane 2016 nın spy fotoları haziran gibi çekilmişti 1 senedir nereye çıktı ? Ben attığım yorumda Megane 3 touch plusta indirim olduğunu ve indirim sebebinin ellerindeki arabaları yeni kasa sebebiyle bitireceklerini söyledim.Yorumumda Clio ile alakalı hiçbirşey yok ayrıca makyaj kelimeside yok nerden çıktı bunlar ? Ayrıca Megane 4 şubatta gelmiyor ülkemize Nisan ayında geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan5656

quote:

Makyajlı Clio demedim nasıl okudunuz acaba yazıyı ? Megane 2016 nın spy fotoları haziran gibi çekilmişti 1 senedir nereye çıktı ? Ben attığım yorumda Megane 3 touch plusta indirim olduğunu ve indirim sebebinin ellerindeki arabaları yeni kasa sebebiyle bitireceklerini söyledim.Yorumumda Clio ile alakalı hiçbirşey yok ayrıca makyaj kelimeside yok nerden çıktı bunlar ? Ayrıca Megane 4 şubatta gelmiyor ülkemize Nisan ayında geliyor

Pardon ben konuyu yarım yarım takip ettiğim için sizin clio makyajlanıyor ellerinde kalan araçları çıkarıyorlar dediğiniz sandım. :( tekrar kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.