Şimdi Ara

RENO CLİO YA HANGİ MARKA LPG DAHA İYİ UYUM SAĞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi iki sistem arasında sıkışıp kaldım hangisini taktırayım diye aracım 2000 model 1.4 reno clio symbol 1 haftadır araştırıyorum hangisini takayım diye hem forumlardan hemde sisitem takan servislerden aslına bakarsanız iki sistemde iyi bana kalırsa ama lovata servisine gittim bilgi almaya landi renzo için olumlu cevaplar alamadım kendi sistemlerini baya bir övdüler lazdi renzo servisi ise tam tersi bir şey yaptı onlar her iki sisteminde bana olumlu yönlerinden bahsettiler hattaki landi renzo nun biraz enjektör lerinden ses geldiğini bile söylediler ama bunun çok az bir ses olduğunu fazla hissedilmediğini söylediler.
    ikisi arasında fiyat farkı 100 lira landi renzoya 1600 lavota fast a 1500 lira peşin istediler 10 ay taksitli fiyatı ise landi 1700 lovato içinde 1600 lira istediler fiyatlar gayet normal şekilde sanırım her yerde bu fiyatlarda ki benim aldığım en iyi fiyatlar nereyi aradıysam bana verilen bu fiyatlardan 50 ytl daha fazlasıydı her neyse benim şimdi en büyük sorunum bu ikisinin arasından hangisini tercih etmem bu konuda sizlerden yardım almak istedim clio arabası olupta bu iki sistemden 1 i takılı olan arkadaşlar kendi karşılaştıkları sorunlar varsa yazarlarsa ve tabiki memnun kalan arkadaşlarda görüşlerini bildirirse çok sevinirim teşekkürler...

• kimsede clio yokmu yaa yardım lütfen
  • 2005 LOGAN 1,4 SAHİBİYİM(CLİO MOTORU VAR) MİLANO MARKA KİT.TAKILI 20 YTL.LİK GAZ İLE ŞEHİR İÇİ-DIŞI KARIŞIK 180 KM YAPTIM=0,11KRŞ YAKIYO.100KM.ÜSTÜNE ÇIKMASSAK.İST/ÜMRANİYEDE 1350YTL.YE TAKTIRDIM.MONTAJ YAPAN MÜFİT USTA VE PERSONELİNDEN ALLAH RAZI OLSUN.BENZİN DERDİNDEN KURTARDILAR.ESKİDEN BENZİN DERDİNDEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYDİM..ŞİMDİ ÖOK ŞÜKÜR İÇİM DE RAHAT CEBİMDE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tusuuama

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi iki sistem arasında sıkışıp kaldım hangisini taktırayım diye aracım 2000 model 1.4 reno clio symbol 1 haftadır araştırıyorum hangisini takayım diye hem forumlardan hemde sisitem takan servislerden aslına bakarsanız iki sistemde iyi bana kalırsa ama lovata servisine gittim bilgi almaya landi renzo için olumlu cevaplar alamadım kendi sistemlerini baya bir övdüler lazdi renzo servisi ise tam tersi bir şey yaptı onlar her iki sisteminde bana olumlu yönlerinden bahsettiler hattaki landi renzo nun biraz enjektör lerinden ses geldiğini bile söylediler ama bunun çok az bir ses olduğunu fazla hissedilmediğini söylediler.
    ikisi arasında fiyat farkı 100 lira landi renzoya 1600 lavota fast a 1500 lira peşin istediler 10 ay taksitli fiyatı ise landi 1700 lovato içinde 1600 lira istediler fiyatlar gayet normal şekilde sanırım her yerde bu fiyatlarda ki benim aldığım en iyi fiyatlar nereyi aradıysam bana verilen bu fiyatlardan 50 ytl daha fazlasıydı her neyse benim şimdi en büyük sorunum bu ikisinin arasından hangisini tercih etmem bu konuda sizlerden yardım almak istedim clio arabası olupta bu iki sistemden 1 i takılı olan arkadaşlar kendi karşılaştıkları sorunlar varsa yazarlarsa ve tabiki memnun kalan arkadaşlarda görüşlerini bildirirse çok sevinirim teşekkürler...

ARKADAŞIM SELAM YILLARCA KENDİNİ KANITLAMIŞ ALAN TÜRKİYENİN HER YERİNDE SERVİSİ OLAN TOFAŞ FİAT IN / CHAVROLET / VE PROTON MARKA ARAÇLARIN FABRİKA ÇIKIŞLI ARACLARIN KULLANDIĞI BRC SEQUENT 24 MODELİNİ TAVSİYE EDERİM SAYGILAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.