Şimdi Ara

RENT A CAR A ARABA VERİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 2015 model pegeout 301 1.6 hdi active aracımı ayda 1300lira karşılığında 1 yıl kiraya vereceğim, borçlarım çok aracıda krediyle aldım ve ödemesi zaten 1500lira böylelilkle ayda 200lira alacağım kiranın üstüne ekleyip taksitini kolaylıkla ödeyebileğim. sormak istediğim aracımı birisi birine vurup öldürse yada başka bir büyük olay olsa benim başım belaya girermi sözleşme yapacağız sözleşme nekadar geçerli sayılır eğer sözleşmeyle ben bütün mesulifetlerden muaf olucaksam nasıl bir sözleşmey yaptırmalıyım. çok zorlanıyorum ya aracı satıcam borcunu kapatacağım yada kiraya vereceğim başka alternatifim yok ne tavsiye edersiniz tşk ederim bilgileriniz için.

• araç şuan 190bin km 1 yıl içinde maksimum bir km şartı koyulabilir mi acaba?
  • kötü horoz K kullanıcısına yanıt
    Ben sana söyleyyeim o arabayı hemen sat kiraya verirsen eşşek gibi bincekler.valla arabayı eline alırsın adamın sorumluluğuda olmaz.sakın kiraya verme pişmen olursun.rent a car sigorta olmadan kiraya verme suç diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rent a car sigorta nedir
  • rent a car'a vermek yerine normal bir biniciye kiraya verin. illa kiraya verecekseniz, bana kalırsa da satın gitsin.
  • Bence de nakit sıkıntısı oluyorsa satın gitsin.Riskli işler bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satın daha mantikli çok baş ağrıtır satin model düşürün hocam veya ayni aracin benzinlisine geçin lpg de takarsiniz performans azalir tabi ama parayi kurtarirsiniz

• kötü horoz K kullanıcısına yanıt
    öyle bir şart koyamazsınız adam kiraya verip para kazanacak süs olsun diye almıyor ödeme güçünüz yoksa satın daha düşük bir araç alın gerçi benim arkadaşımda full versiyonu var hemen hemen aynı km de 66000 ilanda alan yok bırak arayanda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önerim satmanız yönünde olacaktır.

• Satmanız daha hayırlı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.