Şimdi Ara

Rent a car aracı ile tek taraflı kaza yaptım 250 bin lira masraf çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu işte bi alengir var. Kaza yaptık diyor dışarıda hasar yok diyor. Nasıl yok ya? Ne biçim kazaymış bu dışarıda hasar bırakmadan motoru pert ediyon? Alkollüyken kaldırıma vurdum de arabayı milleti yiyip durma burada.

Arabayı satın al değilse kurtulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 17 Eylül 2023; 0:18:44 >
  • geçmiş olsun son durum nedir

• Geçmiş olsun. İnternette yazılan olaylarda, meslek grubuna göre mağdur tarafı seçme takıntımız var. Bu olayda da karşı taraf kurumsal olmayan bir kiralama şirketi olduğu için, otomatikman mağdur sizsiniz psikolojisi oluşuyor. Kusura bakmayın ama bence karşı taraf mağdur olmuş! O imzaladığınız kağıt bir akit, ticaretin anayasası yani ve siz bu akitte üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmemişsiniz. Aracı başkasına vermişsiniz, kaza için tutanak tutturmamışsınız, şirketin aracına müdahale ettirmişsiniz, tamirat girişiminiz yarıda kalmış vs. Avukatın sizi kurtarması da zor, bence şirketle konuşarak sulh yoluyla çözün bu işi. Olur da dava açar ve sonunda kaybederseniz, ödeyemeyeceğiniz bir fatura da çıkabilir.
  • Aracın tekeri patlayıp vurunca dış hasar nasıl oluşmuyor? Keşke arıza lambası yanan arabayı kabul etmeseydin. Belli ki önceden bir arıza var araçta. Kimin elinde kalırsa ona kitleyeceklerdi sana kaldı. Sizin en büyük hatanız kaza olunca direk şirketi ve polisi aramayıp sanayide kurcalatmak olmuş bu sıkıntı işte.

Sağlam bir avukat bulun en kısa zamanda, inşallah ufak bir zararla işin içinden çıkarsın. Aracın arıza ışığının sen almadan önce yandığını ispat etmek sizi kurtarabilir. Aracı teslim alırken bunu kayıt altına almışsındır inşallah
  • Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt
    Arabayı alkollüyken çarpanların klasik yalanları annem sürüyordu eniştem sürüyordu vs. vs. Muhtemelen tekeri vurdu motor kendini korumaya aldı. Çözdüreyim derken eline yüzüne bulaştırdı.

Motoru arızalı araç kiraladığına falan inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Eylül 2023; 23:6:31 >
  • Bu anlatım bozukluğu ve bozuk Türkçe ile sana ehliyet verenlere yazıklar olsun öncelikle.

Devamında ise zaten başına gelecekleri en başından kendin seçmişsin.

Sarma sigara satanlardan, midyecilerden mi kiraladın ne yaptın 2021 model aracın beyni bozuk, kabloları kesik, beyni yanık?

• Araba kiralamak dünyada en son yapacağım iştir heralde. Emanet malın canı biyerinde olur diye bi söz vardır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.