Şimdi Ara

Rent A Car HGS Cezası Yardım Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kusursuz_ruh

Yarın müşteri hizmetlerini arayayım. İptal ediliyorsa ettireyim, olmadı mecbur ödeyeceğim.

Anlayamadığım kısım neden mecbur ödeyeceksiniz siz zaten otoyol kullanacağınızı belirtmişsiniz adamlar etiket olmayan araba verdiği gibi birde siz geçin biz hallederiz demişler burada suç sizde değil ki.
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki HGS'den geçmen gerekiyordu, sen OGS'den geçmişsin o yüzden ceza gelmiş, 2 kere HGS'den geçmişsin sorun yok ama 2 kere de OGS'den geçmişsin cezayı ödemen gerekiyor dediler.
  • 444 1 117 nolu müşteri hizmetlerini aradım aracın rent a car amacıyla kullanıldığını HGS etiketi bulunmasına rağmen yanlışlıkla OGS gişesinden geçildiğini söyledim. ogs@kgm.gov.tr adresine HGS numarasını, HGS alınma tarihini, araç sahibinin adı, soyadını ve araç plakasını gerekçenizi belirterek mail atın dediler.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Kurumsal firmalarda Sözleşmede veya kiralarken ogs-hgs ücretini ödediğinize dair makbuz verirler . Benimde kaç kere ceza yazdı. Ama firmalar hallediyorlar.
    Sizin sorununuza gelirsek imzaladığınız sözleşme önemli. Eğer otoban ücret cezalarını siz ödersiniz diye bir madde varsa işiniz zor. Ama ödediğiniz ücrettin hgs ogs olduğuna dair bir makbuz varsa sorun yok.
    Benim önerim size söyledikleri cezayı internetten sorgulamanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.