quote:Orijinalden alıntı: egzantiriggeldigi zaman reosun arkadaşımı olcan quote:Orjinalden alıntı: egzantirig geldigi zaman reosun arkadaşımı olcan aa olurmu öle şey
quote:Orijinalden alıntı: egzantiriğin arkadaşıquote:Orjinalden alıntı: egzantirig geldigi zaman reosun arkadaşımı olcan aa olurmu öle şeyAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigAlıntıları Göster ya başlığı yine yanlış yazmışım ( cahal_ama_datlı.gif)
quote:Orijinalden alıntı: egzantiriğin arkadaşıya başlığı yine yanlış yazmışım ( cahal_ama_datlı.gif)Alıntıları Göster egzanın fake'i oha ama kız resmen dalga geçer gibi fake hesabıyla karşılıklı mesajlar atmış
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noegzanın fake'i oha ama kız resmen dalga geçer gibi fake hesabıyla karşılıklı mesajlar atmışAlıntıları Göster ne feyki ben gerçek bir kişiliğim
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noquote:Orijinalden alıntı: egzantiriğin arkadaşı ne feyki ben gerçek bir kişiliğim 1 yıldır nerdeydinAlıntıları Göster eros vardı bide
quote:Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim quote:Orijinalden alıntı: egzantiriğin arkadaşı ne feyki ben gerçek bir kişiliğim 1 yıldır nerdeydin kabloyla vayrlısın olmadığı yerlerdeydim
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noquote:Orijinalden alıntı: errör eros vardı bide mınaaaaaaaaa sen misinAlıntıları Göster tylor'la doobly'nin de arkadaşları var
quote:Orijinalden alıntı: kemalton tylor'la doobly'nin de arkadaşları var onlar özenti ilk ben yapmştım bkz: reosun arkadaşı
quote:Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim quote:Orijinalden alıntı: errör eros vardı bide mınaaaaaaaaa sen misin 3 tane a var tikat et evet o benim
quote:Orijinalden alıntı: mınaaaquote:Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim quote:Orijinalden alıntı: errör eros vardı bide mınaaaaaaaaa sen misin 3 tane a var tikat et evet o benimAlıntıları Göster bi de direk Arkadaş nickli bir abi vardı
quote:Orijinalden alıntı: kelcikbi de direk Arkadaş nickli bir abi vardıAlıntıları Göster bide aşırı... serisi vardı
quote:Orijinalden alıntı: mınaaabide aşırı... serisi vardıAlıntıları Göster forum nereye dönüyor -forum yerinde say -geriye dön -forum dur
quote:Orijinalden alıntı: egzantiriğin arkadaşı quote:Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim quote:Orijinalden alıntı: egzantiriğin arkadaşı ne feyki ben gerçek bir kişiliğim 1 yıldır nerdeydin kabloyla vayrlısın olmadığı yerlerdeydim alala ben niye görmedim seni ozaman
quote:Orijinalden alıntı: demircibuquote:Orijinalden alıntı: egzantiriğin arkadaşı quote:Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim quote:Orijinalden alıntı: egzantiriğin arkadaşı ne feyki ben gerçek bir kişiliğim 1 yıldır nerdeydin kabloyla vayrlısın olmadığı yerlerdeydim alala ben niye görmedim seni ozamanAlıntıları Göster aa arkadaşımın topüüüüü
quote:Orijinalden alıntı: kemalton bi de direk Arkadaş nickli bir abi vardı güzel klipler felan hazırlardı