Şimdi Ara

Replika iphone5 veya S3 almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bu replika iphone5 den almak istiyorum modelleri Mt6577 oluyormus galiba bunları nerden siparıs verebilirim neler gerekli Turkiyede satılıyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay koçum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arıyorum. Takipteyim.
  • aliexpress den replikaları alabilirsin. 140 $ - 160$ civarında s3 lerin en iyi kalitesi. gümrükten de nedense 1 adet alındıgında geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OngiRanT

aliexpress den replikaları alabilirsin. 140 $ - 160$ civarında s3 lerin en iyi kalitesi. gümrükten de nedense 1 adet alındıgında geçiyor.

Ayrıntılı bilgi verir misiniz? Ve link. Bende alırım belki. Note 2 var mı?
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: OngiRanT

aliexpress den replikaları alabilirsin. 140 $ - 160$ civarında s3 lerin en iyi kalitesi. gümrükten de nedense 1 adet alındıgında geçiyor.

Ayrıntılı bilgi verir misiniz? Ve link. Bende alırım belki. Note 2 var mı?

evet hocam biraz daha acıklarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çinden iPhone almak!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar; aliexpress, Dealextreme vb. siteler çin, japonya ve kore pazarında hit satış yapan; replikla ve 1. 2. 3. sınıf kalitelerle satış yapan yerler.

Freeshipping bildiğiniz üzere bedava kargo yapmalarıyla da meşhur; gemi yoluyla yani konteyner ile gönderim yapıyorlar ve 14 - 28 gün içerisinde elinize ulaşıyor.

Telefonlar bilindiği üzere gümrükte takılıyor ve gümrük tarifesinde vergilendirilmey tabi tutuluyor ya da dilekçe ile geri gönderimi yapılıyor.

Son zamanlarda piyasaya akan replika ürünler ki bizim ülkemizde n kötü replikalar geliyor fiyatı dolayısıyla, aliexpress vasıtasıyla gelen ürünler.

toptancılar çarsısı olarak bilinen bu sitede satıcı ile irtibat kurmanız ve ürünü 150$dolar altında kapatmanız gerkiyor. nedense bu siteden mallara içerik olarak değil fatura olarak bakılıyor ve geçiyor. 24-28 gün arası elinize ulaşıyor lakin 1 adet gönderimde oluyor bu. 375 -390 gr. arasında paket oluyor.

saygılarla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.