Şimdi Ara

repolarize | deneme günlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
36
Favori
27.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şöyle ki branşlarda 27 net civarı çıkarıyorum fakat denemelere bunları yansıtamıyorum pek genel deneme çözmüyorum daha çok branş çözüyorum

• Lunarly L kullanıcısına yanıt
    branşlara ne kadar süre veriyorsunuz hocam?
  • Tyt fen iniz çok iyi.Denemeyle mi gelişti sb ile mi 15 nette takildi bende tavsiyeniz var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • repolarize kullanıcısına yanıt
    60 dakika
  • 0nopet 0 kullanıcısına yanıt
    13-14 civarıydı benimki de denemelerle geliştirdim.siz de denemelerle gidin bence hocam sb bitirmekle vakit kaybetmeyin.sürekli zorlandığınız konular olursa onları tekrar edersiniz:)
    konu eksiğinden değil de istediğiniz netler için olması gerekenden bir tık yavaş çözüyorsunuz sanırım hocam.branş denemelerine devam ederseniz illaki yükselecektir ama genel denemelerde bu netlere ulaşamama nedeniniz diğer dersler de olabilir.genel denemelere de alışmanızı tavsiye ederim:)
    kaçıncı sınıftınız bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repolarize -- 11 Şubat 2021; 15:20:44 >
    12 yim hocam
    anladım:) branş denemelerinde 27 civarı gayet iyi bu arada genel denemelerde de yükseleceğine eminim
    İnşallah, sağolasın hocam bu arada başarılar...
    ne demek,başarılar size de:)
  • krallar karması-yayın denizi eklendi
  • Kral takipteyim başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam size de başarılar
  • kurumsal deneme eklendi,🆙
  • Hocam Ünlüler Karmasını çözdünüz mü ? Çözdüyseniz Netleriniz nasıl geldi
  • kaç binden mezuna kaldınız hocam

• pichbomber kullanıcısına yanıt
    28k hocam
  • Heyrugod kullanıcısına yanıt
    çözmedim hocam.çözüp yarıda bırakan arkadaşlarım var ondan almadım karma yazıyorsa iki defa düşünmek gerek
  • 12 . sınıfım. Geçen sene bu dönemlerde netleriniz kaç civarındaydı? Benim hedefim 30k o yüzden merak ediyorum. Birde galiba sayısalcısınız, ( eğer sayısalcıysanız ) 30k için dönemlerde neler yapmayı önerirsiniz?

• evet sayısalcıyım hocam.hiç de yazmamışım yeni fark ettim sağ olun😂
    geçen yıl bu dönemlerde 85-90 civarı yapıyormuşum şimdi gidip baktım eski sonuçlarıma.şimdiki netleriniz nasıl sizin acaba?
    30k istiyorsanız AYT’ye ağırlık vermelisiniz şu sıralar bence.aslında ne istiyorsanız isteyin her türlü AYT çok önem taşıyor.2020’de TYT belirleyici oldu biraz evet ama AYT yapamayan yine geriye gitti (ben)
    mümkün olduğunca AYT’yi yukarı çekin derim.tabii ki TYT’yi unutmayın:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.