< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repolarize -- 6 Ağustos 2021; 22:9:11 > |
repolarize | deneme günlüğü
-
-
takipteyim hocam -
Umarım hedefinizi tutturursunuz hocam, başarılar -
-
teşekkür ederim hocam:) -
92 yaptım zor bir denemeydi bence -
92 gayet iyi hocam. ilk 3 denemeye göre bariz daha zordu bence de 108-110 civarı geliyordu çünkü -
teşekkür ederim henüz yüz üstünü göremedim yakında bende bir deneme günlüğü açacağım:)) umarım gerçek sınavda da böyle olur çok iyi netleriniz -
çok teşekkürler hocam.yakında 100+ göreceğinize eminim,başarılar dilerim:) -
Başarılar -
teşekkürler😊 -
teşekkürler hocam -
Başarılar hocam . Gelmişken birde orta - zor deneme önerisi alabilir miyim ? :))) -
teşekkürler hocam hoş geldiniz:) 3D 5’li TYT’yi öneririm eğer çözmediyseniz -
Mart - Nisa’n gibi çözmeyi planlıyorum hocam onu -
anladım hocam.345 6’lı TYT nin son 3 denemesi istediğiniz seviyedeydi(geçen yıl basım) onun dışında aklıma gelmedi pek ama kendi deneme setinizi oluşturabilirsiniz ayrı ayrı branş denemesi alarak:) karekök iddialısına 6’lı vardı şimdi aklıma geldi geçen yıl çözmüştüm onu da.soruları genelde klasik ama iyiydi diye hatırlıyorum -
başarılar hocam ben de 28kdan mezunum çok daha iyilerini yapacağımızı umuyorum -
teşekkürler hocam size de başarılar umarım çok daha iyilerini yaparız -
Başarılar umarım istediğiniz sıralamayı ve yeri yaparsınız kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytarı olmayan bilge -- 30 Ocak 2021; 22:54:25 >
TYT-764
SAY-1707 EA-4500 son up!🎉 |
atalarimiz yalandan kim ölmüş demişler zamaninda. Postmodern atalarimiz da yalanciya kotu muamele edilmediginden dem vuran sozlerle meramlarini dile getiriyorlar. Boyle de bakabilirsin olaya. Neticede is bitmis derece gelmis 25 saat de dese inanirlar. Hic calismadim dese de inanirlar. Acikcasi oraya cikanlarin bir cogu ego tatmini icin cikiyor gibi. Izlediklerimden yola cikarak konusuyorum. Adam 1000. Olmus kucuk daglari ben yarattim havasina giriyor. Onlara Kenan doğulunun bu eserini armagan ediyorum. (https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=vl85xsabHFI) 20 dakika konusuyor elle tutulur bir taktik, yol gosterme yok. Cozdugu soru bankalarinin cetelesini veriyor. Hicbir yorum yapmadan neden bu neden o degil zaten geneli piyasadaki hepsini cozmus oluyor :D. Derece dendi mi aklima hayvan gibi calistim diyen bir birinci vardi o geliyor. Icinden geldigi gibi soylemis bir iki hocasina tesekkur edip bir daha gozukmemisti ortalarda. Gizli idolum acikcasi kendisi |
Hocam kendim fen lisesi mezunuyum yanında oturdugum adam ilk 1000 e girdi,12.sınıfta hiç öyle 16 saat falan çalışmadı günde 2-3 deneme çözdü ancak 9.sınıfın ilk gününden lise bitene kadar her gün düzenli çalıştı,en hasta oldugu günde bile 2 saat çalışmıştır,11. sınıfın başında şimdiki adıyla tyt denemelerini eksiksiz yapıyordu,kısacası olay aşırı çalışmak değil hiç durmamakta yatıyor.Tabi doğru teknikle doğru yere çalışmakta çok önemli. |
güzel bir yazı geliyor yakında🥳
|
Benzer içerikler
- diş hekimliği işsizlik oranı
- 1 günde kaç ders çalışılmalı
- tyt türkçe kaç günde biter
- şefik cüce dershanesi antalya yorumlar
- apotemi sosyal konu özeti pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X