Şimdi Ara

report_subject

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üstte yazan beyas report_subject ne demektirr bieln warsa yazsınnn

• eet bende merak ettim cevap pls ayrıca 12 kere okumuşlarr
  • tam emin değiliim ama gm ye şikayet edilenlerde var sanırım...
  • TAM OLARAK EMİNİM BEN:d REPORT subject başkaları tarafından mail yoluyla siteye şikayet edilmiş adamın üstünde oluyo İNCELEM TAKİP Gİßİ ßİ$EY:D
  • GM tarafından izlenen charlar en ufak yanlış haraketınde banlanacaktır
  • report subject g1 clan liderleri tarafından uygunsuz davranış yparken görülen userlara verilen bi rapordur
  • şu anda bug gibi bişey var g1 olan her clan baskanı onu koyabiliyor formül H ye basın adamın üstüne tıklayın king i secip en altta reporta tıklayın raporu yazın ok a basın adama uyarı geliyor mesela mobby_TR tarafından rapor edildiniz küfürden falan.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComboMan -- 3 Eylül 2006; 17:20:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cyperda geçenlerde birisi yememiş içmemiş bütün gün onunla uğraşşmış kafasında K S M gißi np kastıgını belli eden işaretleri olan herkeste report_subject war :D ahauhuahua
  • sacma sapan seyler ya adam gıcık olduğuna yapar....
  • siteye login olamayanlar diye duydum bende tabi ne kadar doğru bilmem
  • ne olduğunu bilmiyom ama bi ara bendede wardı sonra 1 kac gün oyuna gir medin sonra girdim bi baktım silinmis
  • Oyunda üç kağıtçılık yapanların üstüne kral "Report Subject" yazıyor ve Gm bunları görünce en ufak hareketlerinde(dupe,v.s v.s) banlıyor...
  • gm e şikayet edılenler de cıkıo dıe bılıorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.