Şimdi Ara

Republic of Gamers Mod !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
8.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler gamer klavyemiz geldi akşam üstü ss ler eklenecek birde konuya biraz ilgi lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler klavyemiz geldi çok hoş gece karanlığında on numara yoluyor isterseniz ledleri açıp kapata biliyorsunuz tavsiye ediyorum herkeze beğnenler pm atarsa aldığım yerin linkini atarım
    bide karanlıkta resmini çekmeyi unuttum sonra atıcam ss'yi

Republic of Gamers Mod !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 2 Ağustos 2014; 21:23:00 >

• Kolay gelsin devamı nı bekliyoruz takipteyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: NarkolepsiHumans

Kolay gelsin devamı nı bekliyoruz takipteyiz

İlginiz için teşekkürler fazla ilgi yok ama inşallah artar bu arada pazartesi ram soğutucular gelicek çarşamba da msi gtx 560 ti kartımız gelicek inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

İlginiz için teşekkürler fazla ilgi yok ama inşallah artar bu arada pazartesi ram soğutucular gelicek çarşamba da msi gtx 560 ti kartımız gelicek inşallah

Ben ilgileniyorum kolay gelsin

• Bende gelecek sene mod lama yapıcam şimdiden kafamda napacağımı tasarlamaya çalışıyorum pc yi mod kayınca sana özel senin oluyo ps3 ume bakınca bir şey hissetmiyorum bilgisayarda ruh var ama zaten ps3 u pc mi taşıyamicağım için aldım üniversiteye giderken kolay olacak yanımda götürmek maksat oyunsuz kalmayalım

• quote:

quote:

quote:

Ben ilgileniyorum kolay gelsin

Eyvallah kardeşim

• quote:

Bende gelecek sene mod lama yapıcam şimdiden kafamda napacağımı tasarlamaya çalışıyorum pc yi mod kayınca sana özel senin oluyo ps3 ume bakınca bir şey hissetmiyorum bilgisayarda ruh var ama zaten ps3 u pc mi taşıyamicağım için aldım üniversiteye giderken kolay olacak yanımda götürmek maksat oyunsuz kalmayalım

Ps3 de mod yapabilirsiniz biri pc sini ps3 kasanın içine toplamıştı bulursam atarım pm den

• Takipteyiz bakalım hayırlısı olsun ama siselerden yaptığınız dekor cok hoş duruyor evime yaparim belki

• buraktrd kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam dekorları yapın çok hoş duruyor
  • leqvar kullanıcısına yanıt
    hocam şişelerinizin çok orjinal ve aşırı güzel olmuş bi kasa almak istiyorsanız ve bence mod düşünüyorsanız 2. ele yönelebilrsiniz 100 tlye veya 70 ye falan büyük thhermaltake kasalar var yanı plexili ama bu ksa ile devam etmek isterseniz egzoz fanı ledli alın ön tarafa da aynı şekilde alabilirsiniz kasanın rengi değişebilir sonra harddisk ve cd rom takma yerinin bi tarafını kesebilirsinizgüç kaynağı harddisk ve cd romu da alacak şekilde mukavvadanveya sert plastikten bi kalıp çıkartır hem kabloları toplamış olursunz hem gerekli delikleri vererek bağlantınızı yapmış olursunuz kalıbın dışını istediğiniz renge boyayabilirsiniz yan tarafa da plexi takabilirsiniz. veya aynı işlemlerden farkl olarak o kalıbı kasa rengine fanlarıda kasa rengine boyar yan kapağa plexi yapar rgb led takabilirsiniz istediğğiniz renkte bir kasaya sahip olmuş olursunuz :) hem o içeride ki kalıba da rog çıkartması ekleyebilirsniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi settinger -- 3 Ağustos 2014; 2:11:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: settinger

hocam şişelerinizin çok orjinal ve aşırı güzel olmuş bi kasa almak istiyorsanız ve bence mod düşünüyorsanız 2. ele yönelebilrsiniz 100 tlye veya 70 ye falan büyük thhermaltake kasalar var yanı plexili ama bu ksa ile devam etmek isterseniz egzoz fanı ledli alın ön tarafa da aynı şekilde alabilirsiniz kasanın rengi değişebilir sonra harddisk ve cd rom takma yerinin bi tarafını kesebilirsinizgüç kaynağı harddisk ve cd romu da alacak şekilde mukavvadanveya sert plastikten bi kalıp çıkartır hem kabloları toplamış olursunz hem gerekli delikleri vererek bağlantınızı yapmış olursunuz kalıbın dışını istediğiniz renge boyayabilirsiniz yan tarafa da plexi takabilirsiniz. veya aynı işlemlerden farkl olarak o kalıbı kasa rengine fanlarıda kasa rengine boyar yan kapağa plexi yapar rgb led takabilirsiniz istediğğiniz renkte bir kasaya sahip olmuş olursunuz :) hem o içeride ki kalıba da rog çıkartması ekleyebilirsniz :)

hocam iyi fikirmiş ben ikinci el almayı düşündüm de şu zalman z3 plus çok takıldı kafam on numara beş yıldız kasa bakalım birşeyler yapıcaz ama şu kasayı buldum hoşuma gitti ama gitmedi arasında kaldım link aşada

Link:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-rc-430-plexili-atx-kasa-173800898/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: settinger

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 3 Ağustos 2014; 2:27:43 >

• Beyler ekran kartında değişiklik olabilir adama fazla güvenim yok biriyle anlaştım MSI Hawk HD6870 sanal pazardan 210 satıyo özellikleri falan msi gtx 560 ti den üstün karşılaştırdım bakalım Allah kerim
  • klavyenin linkini de verebilirmisin. ledi tek renk mi.

mod tabiki elindeki malzemeyi güzellemedir ama biraz da alanının rahat olması lazım. arkadaşlara katılıyorum.

önceliğin modsa yeni kasa al.
    yok oyun oynayım yeter dersen tabiki ekran kartı

başarılar diliyorum
  • eyvallah özelden atarım klavyenin linkini tabikide ekran kartı başta kasa sonrada olur
  • he bu arada klavye tek renk yeşil
  • bu klavye harika bayıldım resmen hemen alacağım bir tane gece kullanışlı mı bari
  • quote:

eyvallah özelden atarım klavyenin linkini tabikide ekran kartı başta kasa sonrada olur

Takipteyim hocam

Bu arada bende klavyenın linkini rica edebilirmiyim
  • razorr8 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam pm atıyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.