Daha 550 Watt güç kaynağı alıcam ağustosun 28'ne kadar sürebilirim
Aynı kasa biraz modlanmış hali. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candanielcanatan -- 13 Ağustos 2014; 16:33:12 >
candanielcanatanC
kullanıcısına yanıt
bende led döşemeyi düşünüyorum bakıcam artık
quote:
Orijinalden alıntı: leqvar
bende led döşemeyi düşünüyorum bakıcam artık
Hocam iyi günler konuyu tekrar inceledim klavye almışsınız öncelikle hayırlı olsun... aldıgınız klavye yi bende 3-4 aydır takipteyim karar veremedim bilindik bir markamı alsam yoksa bunumu alsam diye performansı nasıl sitede oyun klavye diye geçiyor ben cs oyuncusuyum bana dayanırmı bu klavye tasarımı ledleri çok hoş gözüküyor kalite durumu nedir benim için kısa bi inceleme yaparsanız sevinirim, birde fiyatı 40 tl şuan dogrudur dimi hocam hepsiburadadan bahsediyorum eğer ilgilenip ufak bi inceleme yaparsanız benim için teşekkürü borç bilirim :)
Justice4me
kullanıcısına yanıt
hocam saol'un klavye güzel tuşlar biraz sert kullandıkça yumuşacağını düşünüyorum markası öyle bilindik bi marka değil normal 20 tl'lik klavye gibi ama tavsiye ediyorum pişman olmazsınız diye düşünüyorum
quote:
hocam saol'un klavye güzel tuşlar biraz sert kullandıkça yumuşacağını düşünüyorum markası öyle bilindik bi marka değil normal 20 tl'lik klavye gibi ama tavsiye ediyorum pişman olmazsınız diye düşünüyorum
teşekkür ederim :) bi kaç sorum olacak ok tuşları uv florasan renk mi birde boyamı yoksa plastik kaplamamı ledin performansı nedir ektradan odada led açmama gerek kalmaz dimi geceleri oyun oynuyorum genelde gece ss atarsanız sevinirim :) birde usb uç altın kaplama değil heralde normal sanırsam ürünü inceledim site yazmamış ama bu tarz ledli klavyeler genelde altın kaplama oluyorda birde size sorayım dedim gerçi fiyatına göre yapmazlar bence :)
quote:
Orijinalden alıntı: Justice4me
quote:
teşekkür ederim :) bi kaç sorum olacak ok tuşları uv florasan renk mi birde boyamı yoksa plastik kaplamamı ledin performansı nedir ektradan odada led açmama gerek kalmaz dimi geceleri oyun oynuyorum genelde gece ss atarsanız sevinirim :) birde usb uç altın kaplama değil heralde normal sanırsam ürünü inceledim site yazmamış ama bu tarz ledli klavyeler genelde altın kaplama oluyorda birde size sorayım dedim gerçi fiyatına göre yapmazlar bence :)
Valla ok tuşları parlyo ledler yanınca ledlerin performası mükemmel gece karanlığında nerdeyse odayı aydınlatıyor ss yi birazdan atarım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Justice4me
quote:
Valla ok tuşları parlyo ledler yanınca ledlerin performası mükemmel gece karanlığında nerdeyse odayı aydınlatıyor ss yi birazdan atarım
demekki göz zevkinde benim gibi zevklisiniz hocam kaç aydır inceliyorum bunu logitech ürünleriyle karşılaştirıyorum falan aydınlatma benım ıcın onemlı birde yeşil renk tam ıstedıgım odaya uyar inş :) teşekkürler ilginiz için beklıyorum hocam.
Justice4me
kullanıcısına yanıt
hocam aslında ben kırmızı aradım bulamadım pahalıydı facebook'da dolaşıyordum yanda gittigdiyo reklamı vardı orda gördüm tesadüfen beğendim aldım
quote:
hocam aslında ben kırmızı aradım bulamadım pahalıydı facebook'da dolaşıyordum yanda gittigdiyo reklamı vardı orda gördüm tesadüfen beğendim aldım
razer marka 4 renk değişen klavye var roccat marka var oda 4 renk fakat fiyatlar pc parası :) bu tek renk için ideal bence hocam tekrar hayırlı olsun bizede nasip olsun diyelim :)
Justice4me
kullanıcısına yanıt
aynen hocam zengin olsam bile almam hayırlısı olsun
takip bende bilgisayar toplayacağım :D
DDR5 ramm
Teşekkürederim sizin mod'da bekliyorum merakla
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
DDR5 ramm
hocam yazım hatasımı yaptım ne yaptım ? anlamadım sölerseniz
quote: