Şimdi Ara

Republic of Gamers Mod !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
8.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 550 Watt güç kaynağı alıcam ağustosun 28'ne kadar sürebilirim
  • Aynı kasa biraz modlanmış hali. :)
     Republic of Gamers Mod !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candanielcanatan -- 13 Ağustos 2014; 16:33:12 >
  • candanielcanatan C kullanıcısına yanıt
    bende led döşemeyi düşünüyorum bakıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

bende led döşemeyi düşünüyorum bakıcam artık

Hocam iyi günler konuyu tekrar inceledim klavye almışsınız öncelikle hayırlı olsun... aldıgınız klavye yi bende 3-4 aydır takipteyim karar veremedim bilindik bir markamı alsam yoksa bunumu alsam diye performansı nasıl sitede oyun klavye diye geçiyor ben cs oyuncusuyum bana dayanırmı bu klavye tasarımı ledleri çok hoş gözüküyor kalite durumu nedir benim için kısa bi inceleme yaparsanız sevinirim, birde fiyatı 40 tl şuan dogrudur dimi hocam hepsiburadadan bahsediyorum eğer ilgilenip ufak bi inceleme yaparsanız benim için teşekkürü borç bilirim :)

• Justice4me kullanıcısına yanıt
    hocam saol'un klavye güzel tuşlar biraz sert kullandıkça yumuşacağını düşünüyorum markası öyle bilindik bi marka değil normal 20 tl'lik klavye gibi ama tavsiye ediyorum pişman olmazsınız diye düşünüyorum
  • quote:

hocam saol'un klavye güzel tuşlar biraz sert kullandıkça yumuşacağını düşünüyorum markası öyle bilindik bi marka değil normal 20 tl'lik klavye gibi ama tavsiye ediyorum pişman olmazsınız diye düşünüyorum

teşekkür ederim :) bi kaç sorum olacak ok tuşları uv florasan renk mi birde boyamı yoksa plastik kaplamamı ledin performansı nedir ektradan odada led açmama gerek kalmaz dimi geceleri oyun oynuyorum genelde gece ss atarsanız sevinirim :) birde usb uç altın kaplama değil heralde normal sanırsam ürünü inceledim site yazmamış ama bu tarz ledli klavyeler genelde altın kaplama oluyorda birde size sorayım dedim gerçi fiyatına göre yapmazlar bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Justice4me

quote:

teşekkür ederim :) bi kaç sorum olacak ok tuşları uv florasan renk mi birde boyamı yoksa plastik kaplamamı ledin performansı nedir ektradan odada led açmama gerek kalmaz dimi geceleri oyun oynuyorum genelde gece ss atarsanız sevinirim :) birde usb uç altın kaplama değil heralde normal sanırsam ürünü inceledim site yazmamış ama bu tarz ledli klavyeler genelde altın kaplama oluyorda birde size sorayım dedim gerçi fiyatına göre yapmazlar bence :)

Valla ok tuşları parlyo ledler yanınca ledlerin performası mükemmel gece karanlığında nerdeyse odayı aydınlatıyor ss yi birazdan atarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Justice4me

quote:

Valla ok tuşları parlyo ledler yanınca ledlerin performası mükemmel gece karanlığında nerdeyse odayı aydınlatıyor ss yi birazdan atarım

demekki göz zevkinde benim gibi zevklisiniz hocam kaç aydır inceliyorum bunu logitech ürünleriyle karşılaştirıyorum falan aydınlatma benım ıcın onemlı birde yeşil renk tam ıstedıgım odaya uyar inş :) teşekkürler ilginiz için beklıyorum hocam.

hocam aslında ben kırmızı aradım bulamadım pahalıydı facebook'da dolaşıyordum yanda gittigdiyo reklamı vardı orda gördüm tesadüfen beğendim aldım
  • quote:

hocam aslında ben kırmızı aradım bulamadım pahalıydı facebook'da dolaşıyordum yanda gittigdiyo reklamı vardı orda gördüm tesadüfen beğendim aldım

razer marka 4 renk değişen klavye var roccat marka var oda 4 renk fakat fiyatlar pc parası :) bu tek renk için ideal bence hocam tekrar hayırlı olsun bizede nasip olsun diyelim :)
    aynen hocam zengin olsam bile almam hayırlısı olsun
  • takip bende bilgisayar toplayacağım :D
  • DDR5 ramm
  • Teşekkürederim sizin mod'da bekliyorum merakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

DDR5 ramm

hocam yazım hatasımı yaptım ne yaptım ? anlamadım sölerseniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

DDR5 ramm

hocam yazım hatasımı yaptım ne yaptım ? anlamadım sölerseniz

yok yav içim gitti de birden
  • Aazam kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

takip bende bilgisayar toplayacağım :D

Kolay gelsin o zaman hocam
  • mesajım bulunsun
  • isimsiz44 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.