lutfen oyun gelmeden cevaplarsanız oyun gelince bosslar tekrardan gelcekmi bide oyun geldiginde ilk nereye kosmalıyım 64 lwl warriorla 1700 attack ve 750 ac var buffsız can 2400 attackla ac de buffsız ne kesmemlazım el morad dayım ilk basta c2 ye girip cz yemi giidm yoksa atillayamı
bence söle bi turla cz de
yazım yanlsııs olabilir cok heycan bastıda
atilla ve harpy quenn kaçtı dc yüzünden
bana sorucak olursan direk cz ye git orda bos cıkma ihtimali atiillaya göre daha yüksek benim fikrim tabiki ama ben atilla cıkana kadar beklerim diosan sen bilirsin
cz de bowlda cıkan bosslar dısında digerlerinin nerde cıktıgnı bilmiyorum soylermisiniz ayrıca c1 cz demi daha cok boss cıkar c2 cz demi yoksa esitmi
upppppppppppppp
Bunu ayarlamak zor iş ama yapabilirsen iyi olur. Oyun kapanmadan ya da reset gelmeden önce karakterini attila nın çıkacağı yerde bırakmalısın. Baktın attila çıkmamış direk cz veya eslanta gidersin. Yanında bolca hp ve mana potu bulundur. Bunun yanında flame resistance ve lightining resis. potda bulundur. Attila ve deruvish founder(eslant)'ı yalnız başına kesmeyi denersen bu resist potları bulundurman senin için yararlı olur.
atilla cerezde ben cz ye gidip bi kactane kessem bowlda daha iyi olcak herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme