Şimdi Ara

res problemi sapphire x1650 pro 512 mbram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once yeni sist5em aldım ama sureklı restart atıo makine we cıkan uyarıda ekran kartının driverı ıle ılgılı bıir problem diyor.Ama sapphirin sitesınden yukledım son surumu fayda etmedı sizin bildiginiz weya karsılastıgınız baska sorun olabılır mı?? yardım edersenız sewınırım....sistemle ilgili bir problem olabılır mı???

asus p5b
    e 6400
    sapphire x1650 pro 512 mb ram
    2*1 kingston 667mhz ram
    seagate 320 gb sata 2 NCQ
    aopen h-600 b-28 400 watt kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77giggleman77 -- 24 Şubat 2007; 22:00:06 >

• sisteminde tv kartı vs varmı
    asus anakartta tv izlerken reset atıyordu açılıştada driver problemi diyordu . anakartı epox la değiştirdim bendeki sorun ortadan kalktı
  • benimde sistemimde benzer bi durum vardı.ama benim sorunum güç kaynağının kalitesizliği idi.güç kaynağını değiştirince sorun ortadan kalktı.
  • tesekkurler ama herhalde sorun guc kaynagından dııl dıye dusunuorum artık bılgısayarcının yolları gozuktu bana ..........
    bu arada tv kartı yok makınenın uzerınde fılm bıle ıslerken restart atıo ...:((
  • gönder servise kardeş.. madem sattılar sorunuda çözmeleri gerekiyor. eğer çözemezlerse biz test ettik sorun yok vs. derlerse kur everesti kaç kere pc reset (mavi ekran) attığını gösteriyor.. aynı lafı banada dediler everesti açınca anakartı değiştirler
  • birde biosunu güncelle.. belki sorununu bu çözebilir
  • doru dıosun bılgısayarcı son biosu yukledım dedı ama ne kadar doru bkalım yarın goturucez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.